یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: قلیه میگو یکی از غذاهای پرطرفدار مردمان خوب خطه جنوب است.

قلیه میگو

آماده‌سازی : 60 دقیقه

پخت : 45 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو:

میگو: 600 گرم

گشنیز خرد شده: 400 گرم

شنبلیله خرد شده: 50 گرم

سیر خرد شده: 5 عدد

پیاز متوسط خرد شده: 2 عدد

تمر هندی صاف شده: نصف یک بسته (يك لیوان)

ادویه (فلفل ، نمک ، زردچوبه): به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: يك قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه مي‌كنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ مي‌كنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و مي‌گذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمرها خودشون با نمكند. مي‌توان ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ كرد و بعد به مواد سبزى اضافه كرد سپس بگذاريم با حرارت كم پخته و جا بيفتد.

قلیه میگو

کد خبر 302824

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha