آشنایی با روش تهیه کویی تره - غذای محلی گیلان

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین:
کویی تره یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.

مواد لازم

کدو حلوایی: نصف عدد

سیر: سه حبه

گردو: 150 گرم

رب انار و رب گوجه‌فرنگی و شکر: از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب: به میزان لازم

طرز تهیه

* سیر را له و با روغن سرخ کنید.

* بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.

* گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.

* کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید.

کویی تره - غذای محلی گیلان

http://www.ashpazonline.com

در همین زمینه:
یکشنبه 21 خرداد 1391 - 15:58:56
کد مطلب: 173574
نسخه چاپی
پربیننده ترین