آشنایی با روش تهیه سالاد ماکارونی سرآشپز

تغذیه > تدارک- همشهری آنلاین – شهره فرجی:
در تهیه این سالاد از ماکارونی فرم‌دار پاپیونی استفاده کنید.

مواد لازم:

ماکارونی فرم‌دار پاپیونی: 250 گرم

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری، برای سالاد

ژامبون خرد شده:‌ یک پیمانه

پنیر چدار: یک پیمانه

گوجه‌فرنگی بزرگ: یک عدد

جعفری خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه

سبزی‌جات سالادی: 170 گرم

تخم‌مرغ پخته: 2 عدد کاملا ریز یا رنده شوند.

نمک و فلفل به مقدار لازم

خردل: 2 قاشق غذاخوری

سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای: یک قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری برای مخلوط سرکه

روغن زیتون: نصف پیمانه برای مخلوط سرکه

طرز تهیه:

• آب و کمی نمک را درون قابلمه بزرگی جوش آورده و ماکارونی‌ فرم‌دار را درون آن ریخته و تا حدی که کمی نرم شوند آن‌ را بجوشانید. سپس درون آبکش ریخته و پس از آن که آب اضافی آن‌ خارج شد، درون قابلمه برگردانده و با یک قاشق روغن زیتون آن‌ را خوب مخلوط کنید.

• در مدتی که ماکارونی‌ پخته می‌شود، مخلوط سرکه را تهیه کنید. برای این کار، درون کاسه بزرگی خردل، شکر و نمک را خوب با هم مخلوط کرده، در حین مخلوط کردن، روغن زیتون را به مواد درون کاسه اضافه کنید. مخلوط را کنار بگذارید.

• مخلوط سرکه را به ماکارونی اضافه کرده و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید. ژامبون، پنیر، گوجه‌فرنگی، جعفری و سبزی‌جات سالادی را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا با هم آغشته شوند.

• سالاد ماکارونی را درون کاسه‌های مورد نظر ریخته و روی هرکدام از آن‌ها را تخم‌مرغ خرد شده یا رنده شده بریزید و نمک و فلفل به آن‌ اضافه کنید.

سالاد ماکارونی سرآشپز

www.ivillage.com

در همین زمینه:
شنبه 3 دی 1390 - 12:09:32
کد مطلب: 154723
نسخه چاپی
پربیننده ترین