جمعه 23 بهمن 1394 | به روز شده: 1 ساعت و 33 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 29 فروردین 1389 - 11:22:11 | کد مطلب: 105361 چاپ

آشنایی با روش تهیه سس تارتار

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده کرد.

مواد لازم:

خیار شور: 100 گرم

آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری

سس مایونز: 500 گرم

پیازچه: 50 گرم

تخم‌مرغ آب‌پز: یک عدد

سیر: یک حبه

جعفری: ‌2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

• خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.

• پیازچه را ساطوری خرد کنید.

• تخم‌مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

• همه مواد را با هم مخلوط کنید.