چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۹
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: دانه‌های کنجد، علاوه بر کلسیم، منبع خوبی از منگنز، مس، آهن و... هستند.

آیا می‌دانید مقدار کلسیم موجود در نصف پیمانه کنجد، ‌سه برابر بیشتر از شیر در همان مقدار است؟[نکته بهداشتی روز: اهمیت کلسیم]

 دانه‌های کنجد، علاوه بر کلسیم، منبع خوبی از منگنز، مس، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین ب1 (تیامین)، روی، ویتامین ای، پروتئین سالم و فیبر هستند.

دانه‌های کنجد همچنین دارای دو ماده به نام‌های SEASAMOLIN و SEASAMIN هستند که از ابتلا به فشار خون بالا و نیز آسیب اکسیداتیو کبد پیشگیری می‌کنند.[استرس کاری؛ عامل فشارخون بالا]

کد خبر 104522

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز