همشهری آنلاین: متخصصان تغذیه به مردم توصیه می‌کنند در رژیم غذایی خود از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان بیشتر استفاده کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره متخصصان تغذیه از مردم     می‌خواهند در رژیم غذایی خود از زنجبیل، سیر، بادمجان، ریحان و جعفری بیشتر استفاده کنند.

به گفته متخصصان این مواد غذایی به سبب سرشار بودن از ویتامین و مواد آنتی اکسیدان به دستگاه ایمنی بدن کمک و آنرا تقویت می‌کند.

متخصصان تغذیه می‌گویند: افزودن سیر به برنامه غذایی نه تنها باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می‌شود بلکه از ابتلای افراد به سرماخوردگی و آنفلوآنزا نیز جلوگیری می‌کند و به تنظیم کلسترول خون نیز کمک می‌کند.

افزودن ریحان به رژیم غذایی نیز در کاهش ابتلا به ورم رماتیسمی مفاصل بسیار موثر است. 

کد خبر 91633

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز