یک روز دیگر بیشتر تا شروع‌ ماه پر برکت رمضان نمانده و جماعت عظیم روزه‌داران در اقصی نقاط جهان بر سر سفره بزرگ خداوند می‌نشینند تا هر کدام بسته به توان خود، از این‌ ماه پر برکت متنعم شوند.

تغذیه ماه رمضان

به گزارش همشهری آنلاین، از آنجایی که تغذیه‌ سالم در ‌ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است، در آستانه آغاز این ماه، وزارت بهداشت برای حفظ یک الگوی صحیح غذایی توصیه‌هایی کرده که در ادامه می‌خوانید:

  • یک اصل کلی در مورد تغذیه آن است که تمامی گروه‌های اصلی غذایی (۵ گروه نان و غلات، سبزی‌ها، میوه‌ها، لبنیات، گوشت‌ها و...) باید در ۳ وعده سحری، افطار و شام به مقدار کافی دریافت شود.
  • حتما در فاصله افطار تا سحر ۶ تا ۸ لیوان آب بنوشید.
  • در وعده سحری ۲ عدد خرما، شیر، نان سبوس‌دار (سنگک، تافتون، بربری، نان جو کامل و سایر نان‌های سبوس‌دار) ۲ عدد گردو، یک عدد تخم مرغ و ۲ عدد میوه فصل استفاده شود.
  • استفاده از لیموترش تازه در وعده سحری به‌منظور پیشگیری از احساس تشنگی در ساعات بعدی روز مفید است.
  • از مصرف غذاهای حجیم، خیلی چرب و خیلی شیرین به هنگام سحری پرهیز کنید.
  • در فاصله بین وعده افطار و سحری، ۲ تا ۳ واحد میوه فصل مصرف شود تا فیبر لازم به بدن رسیده و از ایجاد یبوست پیشگیری شود.
  • در وعده افطار بهتر است ۲ عدد خرما، یک لیوان شیر ولرم (نه داغ و نه سرد)، آب جوشیده ولرم، سبزی خوردن تازه، پنیر، نان سبوس‌دار، مربا، یا شله زرد، بیسکوئیت سبوس‌دار، چای کم رنگ، سبزی خوردن و یا خیار و گوجه مصرف شود.
  • چه در هنگام سحری و چه افطار، بهتر است نخستین غذای مصرفی یک لیوان آب جوشیده ولرم باشد.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 838215

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha