مرد جوان لباس پلیس به تن می کرد و با پرسه زدن در خیابان ها، طعمه هایش را شناسایی می کرد و گوشی موبایلشان را به سرقت می برد.

متهم

همشهری آنلاین - حوادث: شایان ۲۶ ساله است. او که عشق پلیس شدن داشت، لباس پلیس به تن می کرد و در خیابان ها به دنبال سوژه ای برای سرقت می گشت تا در فرصتی مناسب نقشه اش را اجرا کند. شایان در گفت وگو با همشهری از جزییات جرائمی که مرتکب شده می گوید.

با چه شگردی سرقت می کردی؟

تخصص من موبایل قاپی است. با موتور در خیابان می گشتم و به محض دیدن فردی که موبایل گرانقیمت دستش بود به سمتش می رفتم. معمولا آنهایی که آیفون ۱۳ یا ۱۴ پرومکس داشتند را گیر می انداختم. سپس در فرصتی مناسب گوشی را از دستش می قاپیدم و فرار می کردم. اما اگر داخل ماشینش بود، ضربه ای به شیشه می زدم، چنانچه فرد شیشه را پایین می کشید در یک چشم بهم زدن گوشی را می قاپیدم و فرار می کردم.

چند مورد با این شگرد سرقت کردی؟

حدود دو سه ماهی می شود که آزاد شدم و باز سرقت را شروع کردم. فکر می کنم در این مدت بالای ۱۵ مورد سرقت کردم چون من هر روز نمی رفتم.

چرا؟

چون سابقه دار بودم می ترسیدم گیر بیفتم. معمولا در هفته دو بار می رفتم سرقت.

چرا از زندان و مجازات درس عبرت نگرفتی؟

اشتباه کردم. کاش زمان به عقب برمی گشت و من دور خلاف را خط می کشیدم. فکر نمی کردم به این سرعت گیر بیفتم. راستش زندگی در زندان خیلی سخت است و هر یک روز آن به اندازه یک ماه طول می کشد.

مالباخته ها می گویند در سرقت هایت لباس پلیس به تن می کردی؟

هم علاقه خاصی به شغل پلیسی داشتم و هم تنم می کردم تا کسی به من مشکوک نشوند. مثلا اگر به شیشه ماشین خانم ها می کوبیدم آنها به محض دیدن من در لباس پلیس، شیشه را پایین می دادند و من به راحتی می توانستم نقشه سرقتم را اجرا کنم. من عاشق هیجانم و فکر می کردم روزی پلیس کاربلد و با استعدادی شوم اما از بد روزگار تبدیل به یک سارق خشن شدم.

توصیه ات برای اینکه شهروندان به دام سارقانی مانند شما گرفتار نشوند چیست؟

هرچند نباید جواب این سوال شما را بدهم اما خب چون می خواهم توبه کنم و دور خلاف را خط بکشم، پاسخ می دهم تا شهروندان آگاه شوند! نخست اینکه به هیچ عنوان، موبایلشان را در دستشان نگیرند و در خیابان بچرخند. ما سارقانی که به دنبال سوژه هستیم بی برو برگرد نقشه سرقت گوشی کسی که موبایل در دستش گرفته را می کشیم. حتما از هندزفری استفاده کنند. اگر گوشی را داخل کیفشان قرار می دهند بندش بلند باشد و به صورت کج آویزان کنند. ما دزدان به سمت افرادی که کیفشان را به صورت کج انداخته اند به هیچ عنوان نمی رویم. چنانچه داخل ماشین از گوشی استفاده می کنند، حتما درها را قفل کنند و شیشه ها را پایین نکشند. البته ما سارقان مانند حیوان درنده ای که به دنبال شکار می گردد، اگر فردی را ببنیم که داخل ماشین نشسته، شیشه ها را پایین نکشیده و درها را قفل کرده باز به سمتش می رویم و شانسمان را امتحان می کنیم. یا به شیشه می کوبیم و وقتی طرف شیشه را پایین داد نقشه سرقت را عملی می کنیم یا به آینه ماشینش می کوبیم و با ایجاد تصادف ساختگی، سوژه مجبور می شود از ماشین پیاده شود و در آن لحظه نقشه سرقت را عملی می کنیم.

کد خبر 829017

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۰۸:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
    7 2
    این سارقان برای سال ها بدون مرخصی باید در زندان باشند
    • IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
      0 0
      نگهداری از سارقان در زندان برای دولت هزینه مالی دارد ، باید از این دزدان و سارقان که سابقه چندین باره سرقت دارند در کارهای سخت و یدی استفاده کنند تا ناچار مشغول به سازندگی و برای کشور مفید واقع شوند ، در مرزهای شرقی کشور با افغانستان و پاکستان احتیاج به دیوارکشی داریم این سارقان زندانی می‌توانند نقش موثری در ساخت این دیوار مرزی ایفا کنند
  • مجتبی IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۳
    0 0
    بنظر من کمی قوه قضائیه درمورد سارقان سهل انگاری میکنه سارقان و اراذل اوباش تو زندان باید از تونل وحشت اسرای ما در اردوگاههای عراق عبور میدادن باید روزی سه بار از تونل وحشت استفاده کرد عبور داد تا زمان آزادی اون خطرات بد فراموش نکنن و دنبال خلاف نروند