عضو شورای شهر تهران از بوی بد یک نهر آب در خیابان مولوی انتقاد کرد که شهردار منطقه ۱۲ بابت آن عذر خواست.

شوراي شهر

به گزارش همشهری آنلاین، ناصر امانی صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران با نشان دادن تصاویری از عکس‌های یک جوی آب در خیابان مولوی که در وضعیت نامناسبی قرار داشت، گفت: فکر می کنید این تصاویر متعلق به چه خیابانی است؟ این تصاویر جوی آب خیابان مولوی در ۵۰۰ متری ساختمان شهرداری است و مردم منطقه مدعی بودند که چند سالی است این جوی آب لایروبی نشده؛ اما من مطمئن هستم که دو سه ماه است که این جوی همینطور باقیمانده و در لجن داخل این جوی از موش و گربه مرده تا لباس و زباله دیده می شود.

وی با بیان اینکه از بوی تعفن و لجن این جوی آب حتی دو دقیقه هم نمی شود کنار آن ایستاد، ادامه داد: جای سوال است که رئیس خدمات شهری ناحیه این منطقه یک بار هم با پای پیاده از اینجا عبور نکرده؟! این موارد قابل قبول نیست و از شهردار منطقه می‌خواهیم که به این موضوع رسیدگی کنند و برخورد عبرت آموز با متخلفان داشته باشند. چرا که یک سال پیش قرار بود این جوی آب عریض شود و در قسمتی که کار رها شده این اتفاق افتاده است.

در ادامه جلسه امیر یزدی شهردار منطقه ۱۲ ضمن عذرخواهی بابت وضعیت لایروبی نهر خیابان مولوی، اظهار کرد: این خیابان شرقی- غربی و شیب آن منفی است و آب به راحتی در نهرها حرکت نمی‌کند و بعضاً ایستادگی دارد؛ متأسفانه فاضلابی که توسط بازاریان به نهرها منتقل می‌شود، موجب بوی تعفن شده است.

شهردار منطقه ۱۲ با بیان اینکه آب این نهرها با لجن کش خارج می‌شود، افزود: ما در طرحی که به دلیل ترافیک سنگین خیابان مولوی با سختی اجرا می‌شود، ناچاریم مقطع به مقطع پیش برویم تا بتوانیم مدیریت کنیم و تمام مجاری را ببندیم.

وی افزود: شرکت آبفا باید فاضلاب را به شبکه متصل کند اما این دلیل بر وضعیت فعلی نمی‌شود؛ بنابراین بنده عذرخواهی می‌کنم و بارها به شهردار ناحیه تذکر داده‌ام که نسبت به تعیین تکلیف این وضعیت اقدام کند.

یزدی در ادامه این جلسه با بیان اینکه ۹۰ درصد آبیاری رفیوژ میانی خیابان ۱۷ شهریور مکانیزه است، گفت: برای پیاده رو نیز تأکید شده که بخشی از این فضا خالی از درخت نباشد چراکه منطقه ۱۲ به شدت از لحاظ فضای سبز فقیر است.

وی با بیان اینکه سنگ کار شده در میدان امام خمینی(ره) به رغم نظر کارشناس به دستور معاونت عمرانی از سنگ های بزرگ استفاده شده است، خاطرنشان کرد: بتن ریزی زیر سنگ‌ها به درستی انجام شده بود اما سنگ‌ها تغییر و در ابعاد کوچک بارگذاری شد.

تصمیم جدید برای ارتفاع ساختمان‌های اطراف مجلس

شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به بازدید معاون وزیر کشور از وضعیت بازار، تصریح کرد: دستگاه های دولتی باید در این زمینه وارد عمل شوند؛ چراکه بخش عمده‌ای از ایمنی بازار شبکه برق و فاضلاب است.

یزدی در خصوص محدودیت ارتفاع در ساختمان‌های اطراف مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: مراکز حیاتی از لبه دیوار ۱۵۰ متر حریم دارند و علاوه بر این ۵۰۰ متر نیز حریم لحاظ شده و در مجموع ساختمان مجلس ۶۵۰ متر حریم دارد که بسیار زیاد است و ما و مجلس با این موضوع موافق نیستیم و قرار بر این شد که شورای امنیت اصلاحاتی را در این خصوص اعمال کند.

کد خبر 763487

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha