غذایی بدون حضور هر نوع عنصر غیرگیاهی. عطر خوش زیره، دانه‌های سبز رنگ نخودفرنگی در جنگ سپاه برنج و سویا! و زیره ادویه بسیار خوش عطر و رنگ غذاهای ایرانی است.

زيره‌پلو

 همشهری آنلاین: این غذا به علاوه گیاهی بود و همچنین هزینه کم به خاطر وجود زیره برای جلوگیری از نفخ بسیار موثر است.

۱. برنج را در کاسه‌ای به مدت دو ساعت خیس کنید. سویا را هم بگذارید ۱۵ دقیقه خیس بخورد و بعد آبکشی کنید.  

۲. پیاز را خلالی ریز کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. زرد چوبه و سویا و در آخر هم نمک و فلفل را اضافه کنید، حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید.  

۳. در یک قابلمه دیگر آب جوش بیاورید و با اضافه کردن مقداری نمک نخودها را آبپز کنید. نخودها را آبکشی کنید و به سویا اضافه کنید. گوجه فرنگی‌ها را هم خرد کرده و همراه زیره به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد به هم طعم بدهند و کاملا پخته شوند.  
برنج را هم جدا گانه آبکشی کرده و دم کنید و در ظرف مناسب برای سرو،  برنج و مواد را لایه لایه بریزید. می‌توانید هنگام کشیدن برنج مقداری زیره هم لابه لای مواد بریزید.  

چگونه با برنج یک غذای کاملا گیاهی درست کنیم؟ | زیره‌ پلو با سویا چیزی شبیه مرصع‌ پلو

موادلازم

یک پیمانه سویا
یک عدد گوجه فرنگی
۲۰۰ گرم نخود فرنگی
یک عدد پیاز
یک ق س زیره
۳ پیمانه برنج
یک ق م زرد چوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به مقدارلازم

فوت‌وفن

می‌توانید از کنسرو نخودفرنگی هم استفاده کنید. اما مواد تازه هم ارزش غذایی بیشتری دارند و هم سالم‌ترند.

کد خبر 757260
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha