از بزرگترین مجسمه برنزی پایتخت در میدانگاه سعدی تهران رونمایی شد. گام بعدی رونمایی از مجسمه حکیم نظامی در میدان ونک خواهد بود.

مجسمه سعدی

به گزارش همشهری آنلاین، رضا صیادی در حاشیه آیین رونمایی از بزرگترین مجسمه برنزی پایتخت که برای پاسداشت سعدی به همراه میدانگاه سعدی احداث شده است و صبح امروز دوشنبه باحضور وزیر ارشاد، معاون خدمات شهری شهرداری تهران، مدیرعامل سازمان زیباسازی و اعضای شورای شهر تهران رونمایی شد، گفت: در ورودی خیابان سعدی یکی از نقاط از دست رفته شهری وجود داشت که به محلی برای تجمع آسیب های اجتماعی و پارکینگ خودروها تبدیل شده بود. برهمین اساس و باتوجه به رویکرد سازمان زیباسازی برای اجرای طرح هایی که دسترسی های شهروندان را تسهیل کند این میدانگاه و مجسمه سعدی با هدف پاسداشت این شخصیت برجسته احداث و امروز رونمایی شد.

وی افزود: در این میدانگاه یکی از آثار حجمی که بزرگترین مجسمه برنزی پایتخت محسوب می شود به تهران اضافه شده است. امیدواریم با کمک و حمایت شهردار تهران بتوانیم این طرح ها را ادامه دهیم.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران تاکید کرد: دو مجسمه دیگر برای نظامی گنجوی و آرش کمانگیر نیز در حال ساخت است و به ظرفیت های تهران اضافه می شود.

وی درباره میدان حسن آباد تهران نیز گفت: جداره سازی این میدان با سازمان زیباسازی بود که کار خود را به اتمام رساندیم، اما اختلافی با مالک وجود دارد که شهرداری منطقه ۱۱ مشغول کار است تا اختلاف حل شود.

همچنین 

در این مراسم محمد مهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، غلامعلی حداد عادل (رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی)، مهدی چمران (ریاست شورای اسلامی شهر تهران) و جمع دیگری مسئولان شهری حضور داشتند. 

این مجسمه برنزی از شاعر فارسی‌زبان، سعدی شیرازی ساخته شده است و سازنده آن دهقان محمدی هنرمند مجسمه‌ساز است. 

در مراسم رونمایی از این مجسمه محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشت و اظهار کرد: این هفته به نام هفته بزرگداشت سعدی بود که برنامه‌های خوبی به این مناسبت برگزار شد. 

وی گفت: امروز نیز با مساعدت سازمان زیباسازی شهرداری تهران و شورای شهر تهران توانستیم این تندیس را در این میدانگاه جدید بهره‌برداری کنیم.

وزیر ارشاد اسلامی تاکید کرد: گام بعدی پرده‌برداری و رونمایی از مجسمه حکیم نظامی در میدان ونک خواهد بود. او نیز از مفاخر بزرگ ایران زمین است. 

وی افزود: این رویکرد در حال تقویت است. ان‌شاءالله در تهران و سایر مناطق کشور توجه جدی به احیای نام مفاخر بزرگ خواهیم داشت که بحثی هویتی، ملی و تمدنی است.

در ادامه غلامعلی حداد عادل نیز با حضور در جمع خبرنگاران در باب گلستان سعدی گفت: سعدی آموزگار جاودانه زبان فارسی است و از سال ۶۵۶ هجری قمری که گلستان تالیف کرده هر کس در ایران و جهان فارسی آموخته شاگرد سعدی است. 

وی افزود: بنیادی که وظیفه آموزش و گسترش زبان فارسی را در جهان بر عهده دارد به نام بنیاد سعدی نامیده شده است.

کد خبر 757242

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha