پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۶:۲۶
۰ نفر

یک متخصص تغذیه درباره مصرف برخی مواد غذایی مانند روغن، برنج، میوه و سبزی توضیح داد.

برنج - پلو سفید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره بهترین الگوی رژیم غذایی متناسب با رده سنی گفت: اصول اولیه رژیم غذایی این است که ما ۵ گروه اصلی موادغذایی مانند غلات (نان، برنج، ماکارانی)، پروتئین‌‌ها (انواع گوشت، تخم مرغ، حبوبات) لبنیات (ماست، پنیر، شیر و کشک)، سیزیجات و میوه‌جات تازه را دریافت کنیم.

وی افزود: حذف انواع شکر ساده، قند، عسل و روغن‌هایی مانند کره، انواع آجیل و دانه‌های روغنی در رژیم غذایی افراد به علت سلامت بدنی توصیه می‌شود.

جوزانی درباره چاق کردن برنج اظهار کرد: وضعیت رژیم‌ها در افراد مختلف کاملا متفاوت است و اینکه خوردن زیاد برنج و نان چاق‌کننده است صحت ندارد بلکه طبق تحقیقات علمی مصرف روزانه مواد غذایی باید طبق ۵ گروه اصلی باشد.

این متخصص تغذیه درباره چگونگی مصرف غلات مناسب با رژیم افراد گفت: مصرف روزانه غلات از ۳ تا ۱۰ واحد خوب است، اما برای برنج تقریبا ۴ قاشق غذاخوری و برای نان یک تا سه برش ۳۰ گرمی توصیه خواهد شد.

وی افزود: افراد برای رعایت رژیم غذایی خود بهتر است برنج قهوه‌ای، ماکارانی سبوس‌دار و گوشت‌های کم‌چرب سینه مرغ، بوقلمون و ماهی را در اولویت برنامه غذایی خود قرار دهند.

کد خبر 624133

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha