یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: جویدن غذا برای هر کس عامل مهم و اساسی در هضم و جذب غذا به شمار می‌رود, در این مطلب با فواید خوب جویدن غذا آشنا می‌شویم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا ؛ جویدن غذا برای هر کس عامل مهم و اساسی در هضم و جذب غذا به شمار می‌رود اما بیشتر افراد نسبت به آن بی‌توجه هستند و عادت کرده‌اند, غذا را تند و نجویده فرو بدهند, در نتیجه اغلب به واسطه هضم و جذب ناقص غذا در لوله گوارش دچار اختلالات گوارشی از قبیل نفخ، گاز شکم، سرگیجه، اسهال ، ورم و زخم معده می‌شوند.

ما حاضریم ساعت‌ها وقت صرف کنیم و گاهی برای پذیرایی از میهمانان خود روزها و هفته‌ها برای تهیه و تدارک مواد اولیه غذا, ساختن و پرداختن آن وقت بگذاریم تا غذایی برای یک وعده آماده شود اما خوردن آن بیش از یک ربع ساعت طول نمی‌کشد و دست از غذا می‌کشیم بدون این که از این همه زحمت و صرف وقت لذتی برده باشیم .

حتی عده‌ای عادت کرده‌اند که غذا را ببلعند و این عادت ناهنجار را به صورت مستمر در وعده‌های غذایی خود به کار می‌برند و اهمیت چندانی هم برای این روش ناصحیح غذا خوردن که حاصلی جز خسته کردن ارگان‌های بدن و ایجاد سوءهاضمه ندارد، قائل نیستند. غافل از اینکه باید غذا را به آهستگی و تأنی خوب بجویم و با بزاق دهان آغشته کنیم تا در دهان کاملاً مخلوط و نرم شود به حدی که به صورت مایعی در دهان در آید و این روش را به تدریج تمرین کنیم و جزو عادت خود قرار دهیم . غذا باید به آرامی و خوب جویده شود این کار موجب می‌شود غذا کمتر خورده شود احساس سیری بیشتر ایجاد شود مانع از چاق شدن افراد شود, بیشترین لذت از غذا حاصل شود همچنین انرژی بیشتری هم برای فعالیت و تحرک روزانه تامین می‌شود و کمتر دچار مشکلات گوارشی خواهیم شد.

کد خبر 399926

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha