همشهری آنلاین: سازمان غذا و دارو آمریکا اجازه فروش آناناس‌هایی که تغییر ژنتیکی یافته و به رنگ صورتی هستند را صادر کرده است.

آناناس‌های صورتی به بازار می‌آیند

به گزارش مهر، دانشمندان برای حفظ محصولات کشاورزی از شر ویروس و حشرات، به طور ژنتیکی تغییراتی در آنها ایجاد می‌کنند. ذرت‌ها و دانه‌های سویایی که تغییر ژنتیکی یافته‌اند، بسیار مشهور هستند. اما این بار سازمان غذا و دارو اجازه فروش یک محصول تغییر ژنتیکی یافته جدید یعنی آناناس‌های صورتی را صادر کرده که در کاستاریکا تولید می‌شوند. دلیل این تغییر ژنتیکی حفاظت از محصول در برابر بیماری یا آفت نبوده، بلکه صرفا شرکت "دل مونته" که تولیدکننده محصولات کشاورزی است، تصمیم گرفته میوه‌ای به رنگ صورتی به بازار عرضه کند.

این محصول چنان محبوب شده که از چراغ‌های ال ای دی گرفته تا زیورآلات مختلف با توجه به شکل و رنگ آن ساخته شده است.

آناناس صورتی یا Ananas comosus از نظر ژنتیکی دستکاری شده تا سطح لیکوپن آن (نوعی رنگدانه مفدید) افزایش یافت. رنگ قرمز گوجه فرنگی و هندوانه نیز به دلیل وجود همین رنگدانه است.

شرکت دل مونته از سال ۲۰۰۵ میلادی مشغول کار روی تولید آناناس صورتی بوده است اما سازمان غذا و دارو آمریکا به تازگی اجازه ورود این محصول به بازار را صادر کرده است.

کد خبر 356107

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دانش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha