شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: مطالعات محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که اسید آمینه موجود در برخی مواد غذایی، از تشکیل بیوفیلم مخرب و پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایرنا به نقل از پلاس وان، بیوفیلم به یک لایه نازک و چسبنده گفته می‌شود که به سطوح جامد می‌چسبد و حاوی جامعه عظیمی از باکتری‌ها و دیگر میکروارگانیسم‌هاست.

تحقیقات نشان می‌دهد که یک نوع اسید آمینه به نام l-arginine، پلاک‌های بیماری‌زا و بیوفیلم‌های مخرب موجود در دهان و دندان را از بین می‌برد و از پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه جلوگیری می‌کند. این اسید آمینه به طور طبیعی در گوشت قرمز، مرغ، ماهی و فرآورده‌های لبنی وجود دارد.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که وجود این اسید آمینه در خمیر دندان و دهانشویه، برای حفظ بهداشت و سلامت دهان و دندان ضروری است. همچنین مطالعات محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که بیوفیلم عامل بیش از 50 درصد غفونت‌های بیمارستانی است و همچنین هر ساله میلیاردها دلار هزینه در آمریکا صرف درمان‌های دندانپزشکی می‌شود.

نتایج این تحقیقات در نشریه PLOS ONE منتشر شده است.

کد خبر 295200

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha