یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک مشاور تغذیه با هشدار نسبت به آبکش کردن برنج گفت: برنج آبکش، فاقد هرگونه ویتامین است.

ویتامین‌های برنج را دور نریزید

برلیانت بزرگمهر توصیه‌هایی پیرامون مصرف برنج به هموطنان ارایه کرد. وی گفت: برنج منبع غنی خانواده ویتامین B است اما بیشتر این ویتامین در سبوس برنج قرار دارد که متاسفانه دور ریخته می‌شود. این مشاور تغذیه به عادت غذایی ایرانیان اشاره کرد و گفت: بعضی از خانواده‌های ایرانی عادت به آبکش کردن برنج دارند که این عادت موجب می‌شود برنج ویتامین‌های خود را از دست بدهد.

وی تاکید کرد: با آبکش کردن، آن مقدار کمی از ویتامین B که در برنج باقی مانده است، دور ریخته می‌شود. بزرگمهر توصیه کرد: از آنجا که برنج حاوی ویتامین‌های B است و با آبکش کردن این ویتامین از دست می‌رود، بهتر است این غذا بصورت کته پخته و مصرف شود.

منبع: فارس

کد خبر 267536

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha