سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۴:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: زبان گاو و گوساله جزو انواع غذاهای لذیذ و مقوی و سرشار از آهن به شمار می‌آید.

راحت‌ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان

این غذا علاوه بر اینکه برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است ،می‌تواند غذای شیک و شکیلی برای مهمانی‌های شما باشد و در سفره‌ی غذایی خانواده جای گیرد.

هر زبان متوسط گاو را برای 4 نفر در نظر بگیرید و بسته به تعداد مهمانها آماده کنید به طوری که اضافه‌های انتهایی زبانها را جدا کرده، شسته و به همان شکل در زود پز با کمی پیاز داغ و مقداری آب که از روی زبان‌ها رد شده باشد،بپزید.بهتر است در این مرحله به زبان‌ها نمک نزنید تا خوب پخته شوند.

پس از نیم ساعت زبان‌ها را از زود پز در آورده و در ظرفی قرار دهید تا کمی سرد شوند و سپس پوست زبان‌ها را که پس از پخته شدن به راحتی جدا می‌شوند را برداشته و آنها را با یک چاقوی تیز حلقه‌حلقه برش دهید.

آب داخل زود پز را به همراه زبان‌های حلقه شده به قابلمه‌ای مناسب منتقل کرده و در این مرحله ،هم می‌توانید به این مواد یک بسته سوپ قارچ اضافه کنید و هم می‌توانیداز سس سفید (یک لیوان شیر،یک قاشق غذا خوری آرد سفید،کره و مقداری خامه که پس از حل کردن آرد در شیر ،روی شعله گاز خوب به هم می‌زنید تا قوام بیاد سپس مقداری کره و خامه اضافه می‌کنید) استفاده نمایید و روی شعله گاز بگذارید تا با هم پخته شوند و جا بیفتد.

کد خبر 255016
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز