پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: سومین جشنواره دانش آموزی پخت و عرضه خوراک‌های بومی مازندران و گیلان در عباس آباد برگزار شد. در این جشنواره ۱۸۰ دانش آموز دختر سلمان شهر با پخت خوراک‌های بومی این دو استان را عرضه کردند.

باقلا قاتق

در جشنواره پخت و عرضه خوراک‌های بومی‌، دانش آموزان 20 خوراک بومی از جمله میرزا قاسمی، فسنجان محلی، ترشی تره، باقالا قاتق، کوکو بادکوبه‌ای، کوکو سبزی محلی، آش ترش، آش رشته، عدس خورشت و انواع نان‌های محلی را پختند و عرضه کردند.

خانم محمدی مسئول برگزاری این جشنواره در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر ساری در سلمانشهر هدف برگزاری این جشنواره را حفظ آداب و رسوم ، آشنایی و تشویق دانش آموز به خوردن خوراک‌های محلی دانست.

اگر به پختن و امتحان کردن هر غذایی تمیال دارید؛ آشپزخانه همشهری آنلاین حتما پاسخگوست

کد خبر 250368
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز