به گزارش همشهری آنلاین، «نگاهی دیگر» را فرناز محمدی نمایشگاه گردانی کرده است که در آن 47 زن نقاش از سه نسل با 100 اثر حضور دارند؛ رویدادی کم نظیر به جهت فراگیری دوره های مختلف نقاشی زنان هنرمند ایران که به گفته علیرضا سمیع آذر، مدیر اسبق موزه هنرهای معاصر تهران و سخنران افتتاحیه این اتفاق هنری، نوعی قدرت نمایی عینی و واقعی از غنای فرهنگی ایران در منطقه خاورمیانه و حتی بسیاری از کشورهای اروپایی ... محسوب میشود.
«نگاهی دیگر»از 19 آبان آغاز به کار کرده است که در میان انبوه استقبال کنندگان، جمعی از مدیران شهری تهران، احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران، محمد هادی ایازی، معاون اجتماعی شهرداری تهران و سید هادی منبتی، مدیر عامل موسسه تصویر شهر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز از این نمایشگاه دیدن کردند.
احمد مسجد جامعی درباره این نمایشگاه گفت: «به گمانم«نگاهی دیگر» توانسته طرحی را دراندازد و جامعیت و کثرت جامعه زنان نقاش ایران را به رخ بکشد، البته ناگفته هم پیداست به جهت محدودیت فضای نمایشگاهی این نمایشگاه بخشی از نقاشان توانمند و کارمند زن ایرانی است اما برای نقطه شروع یک حرکت دامنه دارمطالعاتی قابل تقدیر و مهم است».
مسجد جامعی، تثبیت مدیریت در گالری پردیس ملت را یکی از مهم ترین ملاک های شکل گیری چنین رویدادهایی دانست و خاطر نشان کرد: «همچنان که در ادبیات به زبان فروغ، زبان پروین و زبان سیمین شهرت یافته است باید دید در زمینه نقاشان زن میتوان به مکاتب خاص زنانه رسید؟ این مهم را میتوان از دل چنین نمایشگاه های پژوهشی جستجو کرد».
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه «نگاهی دیگر» به یاد زنده یاد منصوره حسینی برپا شده است گفت: تلاش خواهیم کرد گالری خانه موزه این بانوی گرانقدر و پیشگام نقاشی ایران تاسیس شود به خصوص اینکه ایشان در همین مکان، سالها گالری گردی کرده اند و گنجینه ای ارزشمند از آثارشان و نیز آثار دیگر نقاشان در این مکان وجود دارد.
امیدوارم تلاش هایمان برای این مهم نتیجه دهد و نویدی از رهگذر«نگاهی دیگر» باشد».
محمد هادی ایازی معاون اجتماعی شهرداری تهران نیز در سخنان کوتاهی درباره این نمایشگاه گفت: «نگاهی دیگر»را از دو منظر بسیار ذیقیمت میبینم، فراهم آمدن فرصت واکاوی نگاه نقاشانه زن و دغدغه های آنها و نیز فرآیند تحولات هنری و اندیشگی سه نسل زنان هنرمند.
این دو پارامتر برای اهل تحقیق بسیار راهگشا است».
ایازی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تامل برای چگونگی گسترش نقش بانوان در اجتماع گفت: «همین نمایشگاه ثابت میکند زنان نقاش ایرانی در خاورمیانه یگانه اند و مسئولان و مردم باید به این باور عینی برسند که مشارکت جدی تر زنان توانمند ایرانی در امور اجتماعی میتواند دستیابی به توسعه متوازن را عملی کند».
سید هادی منبتی مدیر عامل موسسه تصویر شهر شهرداری تهران که در خلق رویداد «نگاهی دیگر» حمایت کننده اصلی بوده است درباره این رویداد گفت: مدیریت شهری تهران مفتخر است که آثار سه نسل هنرمند را کنار هم به ضیافت چشم های مشتاق آورده است.
برپایی این رویداد، حاشیه ای در متن فعالیت های شهری نیست بلکه جوهر و اساس این مدیریت است. ما بر این باوریم که شهرهای مدرن بدون هنر از نظر روحی خواهند مرد.
منبتی با تجلیل از مقام زنده یاد منصوره حسینی، این نمایشگاه را قدمی کوچک در جهت گرامی داشت نام بلند آوازه او خواند و ابراز امیدواری کرد هنرمندان در زنده بودنشان قدر و منزلت ببینند.
در «نگاهی دیگر» که تا اول دی ماه دایر است (به ترتیب حروف الفبا) آثار این هنرمندان به روی دیوار گالری پردیس ملت رفته است:
فرح ابوالقاسم،شیرین اتحادیه، سمیرا اسکندرفر، فرح اصولی، پروانه اعتمادی، ثمیلا امیر ابراهیمی، نازگل انصاری نیا ،معصومه بختیاری، لادن بروجردی، گیلدا بریمانی، شاهپری بهزادی، مهناز پسیخانی، شیده تامی، نیکو ترخانی، سارا جعفری، شهلا حبیبی، منصوره حسینی، شهلا حسینی، ایران درودی، لیلی رشیدی، آزاده رزاق دوست، شهناز زهتاب، شراره زندیان، رزیتا شرف جهان،آریا شکوهی اقبال، مریم شیرینلو، منیژه صحی، بهجت صدر، طاهره صمدی طاری، عذرا عقیقی بخشایشی، سمیرا علیخانزاده، رعنا فرنود، گلناز فتحی، فلور فیض بخش، نیلوفر قادری نژاد، ماتیسا کازرونی، میترا کاویان، مهسا کریمی زاده، پری یوش گنجی، فریده لاشایی، معصومه مظفری، شهره مهران، سحر مسلمیان، رکسانا منوچهری، گیزلا وارگا سینایی، بیتا وکیلی، الهام یزدانیان.