همشهری آنلاین - شهره فرجی: خواص مفید کلم بروکلی در کنار دسترسی راحت به آن در تمام فصول، این سبزی را در ردیف پرطرفدارترین سبزی‌ها قرار داده است.

کلم بروکلی

کلم بروکلی دارای انواع مواد غذایی شامل: ویتامین C، ویتامین A (اغلب به عنوان بتاکاروتن)، اسید فولیک، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.

کلسیم، کاری فراتر از تقویت استخوان‌ها انجام می‌دهد و آن کنترل فشار خون است . این ماده معدنی حتی می‌تواند از بروز سرطان کولون نیز پیشگیری کند.

بتاکاروتن و ویتامین C از جمله آنتی‌اکسیدان‌های مهمی هستند که در کاهش احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند آب مروارید، بیماری‌های قلبی و سرطان‌های متعدد نقش بسزایی را ایفا می‌کنند.

فیبر موجود در بروکلی نیاز بدن به هر دو نوع فیبر محلول و غیرمحلول را تامین می‌کند.

بروکلی در مورد افرادی که به خوردن مواد لبنی چون شیر حساس هستند، ‌منبع خوبی برای تامین کلسیم است.

بروکلی با داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین C ، به جذب آهن در بدن کمک شایانی می‌کند و از سرماخوردگی پیشگیری می‌کند.

مشخصات کلم بروکلی تازه 

هنگام خرید بروکلی باید به ساقه‌های ایستاده با رنگ سبز دقت شود و از خرید آن با رنگ زرد خودداری کنید . آن را به مدت3 روز در یخچال می‌توانید نگهداری کنید.

از کلم بروکلی می‌توان به صورت خام در سالاد استفاده کرد و در صورت تمایل آن را به صورت پخته (به مدت 12- 8 دقیقه آن را بجوشانید) همراه با آبلیمو در کنار خوراک گوشت، مرغ، ماهی و یا در سوپ استفاده کنید.

www.howstuffworks.com

کد خبر 127011

برچسب‌ها