شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۲
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این سالاد میوه خوشمزه را هم می‌توانید به عنوان پیش غذا و هم به عنوان دسر میل کنید

دسر

مواد لازم:

موز: 2 عدد متوسط  قطعه قطعه شده

تکه‌های آناناس: 2 پیمانه

پرتقال متوسط: 2 عدد پوست گرفته و تکه شده

کیوی: 2 عدد پوست گرفته و تکه شده

انگور قرمز بی دانه: یک پیمانه

توت فرنگی از درازا نصف شده: 2 پیمانه

گریپ فروت متوسط: یک عدد پوست گرفته و تکه شده

آب پرتقال: 2/1 پیمانه

پوست پرتقال رنده شده: 2/1 قاشق چای‌خوری

آب لیمو: 4/1 پیمانه

شکر: 4/1 پیمانه

پوست لیموی رنده شده: 2/1 قاشق چای‌خوری

چوب دارچین: یک عدد

طرز تهیه:

1- در یک قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست لیمو، شکر و چوب دارچین را با هم ترکیب کنید و آن‌ها را بجوشانید.

2- حرارت آن را کم کنید و بگذارید آرام  به مدت 5 دقیقه بدون درب بجوشد.

3- آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.

4- در یک ظرف میوه شیشه‌ای، میوه‌ها را مطابق شکل به صورت لایه‌ای بچینید.

5- چوب دارچین را از داخل سس بیرون آورید و سس تهیه شده را روی مخلوط میوه‌ها بریزید.

6- قبل از اینکه سالاد میوه را میل کنید، روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

www.feeltaste.com

کد خبر 96572
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز