شنبه 20 آذر 1395 | به روز شده: 1 ساعت و 6 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 20 آبان 1388 - 16:53:15 | کد مطلب: 94789 چاپ

آشنایی با خواص عناب

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
عناب، ‌میوه‌ای است که علاوه بر خوشمزه بودن، خواص درمانی فراوانی دارد و سرشار از ویتامین است.

این میوه درختی،  بیضی شکل و به رنگ قرمز است که ابتدا در کشور چین کاشته شد و قدمت استفاده از آن، در طب سنتی چین، ‌به 2500 سال پیش بازمی گردد.

برگ‌های این درخت برای کسانی که بدنبال کاهش وزن هستند، گزینه مناسبی است.

فواید عناب

عناب، این میوه خوشمزه‌، سرشار از ویتامین‌های A، C، و B2 و همچنین کلسیم، آهن و فسفر است.[نکته بهداشتی روز: اهمیت کلسیم]

از این میوه می‌توان برای درمان اختلالات ریوی و کلیوی، دردهای شکمی، رفع سرفه و  حساسیت و رفع مشکلات قلبی عروقی استفاده کرد.

عناب خون را پاک می‌کند و سیستم هاضمه را تقویت می‌کند.

دم کرده برگ‌های این گیاه، برای درمان تب تیفوئید، از بین بردن انگل و حذف چربی‌های اضافی بدن موثر است.

دم کرده ریشه آن برای رشد و تقویت مو و درمان تب مفید است.

برای کاهش وزن

برای درمان چاقی، ‌یک مشت از برگ‌های عناب را در یک پیمانه آب بریزید و به مدت یک شب آن را خیس کنید و صبح روز بعد، قبل از این که چیزی بخورید آب برگ‌های خیس خورده را بخورید. این کار را به مدت یک ماه انجام دهید و شاهد تغییر وزن خود باشید.

شما با این رژیم، عضلات خود را افزایش می‌دهید و از چربی بدن کم می‌کنید و حذف چربی بدن، جزء اصلی از بین بردن چاقی است.

   www.ehow.com