همشهری آنلاین: کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: از خرید نان‌های بدون شناسنامه در سوپرمارکت‌ها پرهیز شود.

وجود عوامل خطرزای میکروبی در نان‌های غیربهداشتی

به گزارش خبرگزاری مهر، زهره پوراحمد، اظهارداشت: از خرید نان‌های بدون شناسنامه در سوپرمارکت‌ها پرهیز شود که در این خصوص لازم است تمامی نان‌هایی که در سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌ها عرضه می‌شود دارای مجوزهای بهداشتی باشند.

وی افزود: در مواردی که محصول دارای مجوزهای بهداشتی از جمله پروانه ساخت از وزارت بهداشت و یا شناسه نظارت بهداشتی کارگاهی باشند و با توجه به اینکه در سازمان غذا و دارو ثبت شده‌اند و فرمولاسیون مشخصی نیز ارائه شده لذا امکان کنترل، پایش محصول و بازرسی توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو وجود دارد.

پوراحمد ادامه داد: نان‌هایی که بدون مجوزهای بهداشتی لازم تهیه و در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد محل تهیه آنها مشخص نیست لذا بازرسی، پایش و کنترل محصول از سوی کارشناسان غذا و دارو به عمل نمی‌آید و در نتیجه احتمال وجود عوامل خطر‌‌زای میکروبی مثل کپک و مخمر و همچنین سایر عوامل خطرزا وجود دارد.

کد خبر 369445

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha