دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۴
۰ نفر

همشهری آنلاین- ندا شریف: برای جلوگیری از بیماری‌های سالمونلا و هپاتیت، اسفنج آشپزخانه را هر هفته استریل کنید.

چطور اسفنج آشپزخانه را استریل کنیم؟

اسفنج‌های آشپزخانه که برای شستشو ظروف، تمیز کردن خرده‌های غذا و حتی پاک کردن وسایل آشپزخانه به کار می‌روند،حاوی پاتوژن‌های مضر، ویروس و میکروب‌های مختلفند. عدم ضدعفونی آن‌ها، عامل بیماری‌های مختلف خواهد بود.

برای جلوگیری از آلودگی و ایجاد محیطی استریل، لازم است مرتب به روش زیر ضدعفونی شوند.

1- اسفنج را زیر آب سرد بشویید تا ذرات غذا و جرم ها از روی آن پاک شود. سپس خوب فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.

2- داخل ظرف مخصوص ماکروفر، 1/2 پیمانه آب سرد بریزید. اسفنج را داخل آن بگذارید.

3- ماکروفر را روی آخرین درجه قرار داده، ظرف را داخل آن گذاشته، 2 دقیقه حرارت دهید.

4- قبل از درآوردن اسفنج، بگذارید ظرف و آب کاملا سرد شوند.

نکته:

 - به جای ماکروفر می‌توانید 2 دقیقه از دور خشک‌کن ماشین‌ظرفشویی نیز استفاده کنید.

http://www.ehow.com

کد خبر 185586
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز