پنج شنبه 2 آذر 1396 | به روز شده: 56 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 26 مهر 1390 - 11:46:36 | کد مطلب: 148797 چاپ

آشنایی با خواص بادام زمینی؛ یک مولتی ویتامین خوشمزه

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
متخصصان تاکید دارند مغز بادام زمینی به هر شکلی که خورده شود، برای سلامتی مفید است.

به گزارش ایسنا، بادام زمینی منبع غنی از ویتامین ای، فولیت نیاسین، منگنز و پروتئین است که برای عملکرد مناسب اعضا و دستگاه‌های مختلف بدن مفید هستند. نوعی «آنتی اکسیدان فنولیک» موسوم به «رسوراترول» که معمولا در انگورها یافت می‌شود در بادام زمینی هم وجود دارد و به کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی کمک می‌کند.

به گزارش شبکه خبری تورنتونیوز، بادام‌ زمینی همچنین منبع غنی از چربی‌های تک زنجیره‌ای اشباع نشده موسوم به چربی مفید است و به همین دلیل برای کاهش میزان کلسترول بد خون مفید است. علاوه بر آن حاوی فیبر بوده که در بهبود عملکرد روده‌ها موثر است. بنابراین مصرف مداوم بادام زمینی در کاهش خطر بروز سرطان روده تاثیر دارد.

در عین حال کلسیم و ویتامین D موجود در بادام زمینی در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها نقش دارد که در درازمدت مانع از پوکی استخوان می‌شود. اما اگر به این خوردنی خوشمزه حساسیت دارید، واقعا از خوردن آن خودداری کنید.

در همین زمینه: