آشنایی با روش تهیه مربای سیب

تغذیه > تدارک- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
در تهیه این مربا اگر از سیب‌های ترش استفاده می‌کنید از مقدار بیشتری شکر استفاده کنید.

مواد لازم:

سیب متوسط: 4 عدد

شکر: 10- 8 قاشق غذاخوری

آب: 2 پیمانه

آب لیمو: 2 قاشق چای‌خوری

پودر هل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

قطره رنگ خوراکی یا اسانس هر میوه‌ای که دوست دارید: مقدار کم

طرز تهیه:

• سیب‌ها را پوست کنده و هسته‌های آن را در آورده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

• قطعات سیب را درون قابلمه‌ای ریخته و روی آن آب بریزید.

• ظرف را روی شعله کم قرار داده، ‌درب آن را گذاشته و تا زمانی که قطعات سیب نرم شوند آ‌ن‌ها را حرارت دهید.( 15- 10 دقیقه)

• آب لیمو را به سیب‌ها اضافه کرده و در این مرحله اسانس میوه و یا قطره رنگ خوراکی را به مقدار کم به درون ظرف اضافه کنید.

• به هم زدن ادامه داده تا مربا آماده شود.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید مربا در دمای اتاق خنک شود.

• مربا را درون یک شیشه استریلیزه شده و درب‌دار بریزید.

• پس از نیم ساعت شیشه مربا را درون یخچال قرار دهید.

• شیشه مربا را یک روز درون یخچال قرار داده و در روز بعد آن را نوش جان کنید.

مربای سیب

شنبه 16 مهر 1390 - 14:16:27
کد مطلب: 147829
نسخه چاپی
پربیننده ترین