سه شنبه 6 مهر 1395 | به روز شده: 36 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 22 دی 1389 - 12:23:48 | کد مطلب: 125614 چاپ

آشنایی با خواص نمک دریایی

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
شاید شما هم تا به حال از مزایای نمک دریایی مطالبی شنیده باشید. بسیاری از افراد با شنیدن برخی مزایایی نمک دریایی نسبت به نمک معمولی تمایل پیدا کرده‌اند از این نمک بیش از پیش در تهیه غذاهایشان استفاده کنند.

برخی مزایای نمک دریایی نسبت به نمک معمولی عبارتند از:

• نمک معمولی از درون معادن یا دریاها استخراج می‌شود و سپس با انجام فرآیندهای صنعتی، ناخالصی‌های آن گرفته می‌شود در حالی که، نمک دریایی از تبخیر آب دریا حاصل می‌شود.

• نمک دریایی نسبت به نمک معمولی دارای مواد معدنی بیشتری بوده از این رو سالمتر از نمک معمولی است.

• تنوع استفاده از نمک معمولی بیشتر از نمک دریایی است.

• نمک دریایی در خود دارای مواد معدنی طبیعی است در حالی که به نمک معمولی ید و دیگر مواد افزودنی شیمیایی مانند یلیکوآلومینات سدیم، فسفات کلسیم، کربنات منیزیم اضافه می‌شود.

• نمک دریایی، به خاطر خواص مفید بیشتر آن نسبت به نمک معمولی، برخلاف قیمت بالایی که دارد تعداد خریداران آن هر روز بیشتر می‌شود.

• نمک دریایی نسبت به نمک معمولی، طعم بهتری دارد.

• بسیاری، نمک دریایی را نمک زنده و نمک معمولی را نمک مرده تلقی می‌کنند.

لازم به ذکر است از نمک دریایی نیز باید به اندازه نمک معمولی، ‌یعنی به مقدار 4 - 3 گرم در روز استفاده کنید، ‌زیرا زیاده‌روی در مصرف این نمک نیز بیماری‌های قلبی و سکته را به همراه خواهد داشت و طول عمر فرد را پایین خواهد آورد.

جالب است بدانید مطالعات نشان داده‌است که استفاده از رژیم‌های غذایی که نمک فراوانی در آن‌ها وجود دارد احتمال پوکی استخوان را به مراتب افزایش می‌دهد.

بنابراین استفاده از نمک دریایی در حجم نامتعارف به افرادی که دارای فشارخون بالا هستند و نیز زنان باردار توصیه نمی‌شود.

www.differencebetween.net