پنج شنبه 29 شهریور 1397 | به روز شده: 52 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 29 آبان 1389 - 11:01:17 | کد مطلب: 121103 چاپ

مصرف مداوم آب پرتقال خطر ابتلا به نقرس را در زنان تشدید می‌کند

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
متخصصان آرتریت در لندن هشدار دادند که مصرف زیاد آب پرتقال خطر بروز نقرس را در زنان تا دو برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، این متخصصان تاکید کردند: زنانی که روزانه حداقل دو لیوان آب پرتقال می‌نوشند، دو برابر بیش از سایرین در معرض ابتلا به نقرس هستند. نقرس بیماری بسیار دردناکی است که مفاصل را مبتلا می‌کند.

متخصصان دانشگاه بوستون می‌گویند: دو لیوان آب پرتقال به اندازه دو قوطی نوشابه قندی بدون الکل از این نظر خطرناک و بیماری‌زا است.

این متخصصان تاکید کردند که حتی نوشیدن روزانه یک لیوان آب پرتقال هم خطر ابتلا به نقرس را 40 درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش روزنامه‌ دیلی میل چاپ لندن، اطلاعات آماری نشان می‌دهد که 5/1 درصد از مردم انگلیس به این بیماری مبتلا هستند و مردان چهار برابر بیشتر از زنان به نقرس دچار می‌شوند، اما بر اساس این گزارش در 20 سال اخیر تعداد زنان مبتلا به این بیماری تا دو برابر افزایش یافته است.

کارشناسان معتقدند: مقدار زیاد قند میوه موجود در آب میوه‌ها سبب تولید اسیداوریک می‌شود که یک پسماند خونی است و روی مفاصل تاثیر می‌گذارد به طوری که سبب تورم آن‌ها می‌شود.

این نتایج بر اهمیت کاهش مصرف قند فروکتوز که قند میوه است، تاکید می‌کند.

در همین زمینه: