همشهری آنلاین: «دارچین»، درخت کوچکی است که در هند، سریلانکا، اندونزی، برزیل، ویتنام و مصر رشد می‌کند.

به گزارش ایسنا، این گیاه یکی از قدیمی‌ترین چاشنی‌های شناخته شده است و برای مصرف آن پوست درخت دارچین را خشک کرده و به صورت چوب‌های کوچک و باریکی در می‌آورند.

عطر و طعم دلپذیر دارچین حاصل ترکیب موجود در روغن اصلی موجود در پوست درخت آن موسوم به «سینا مدنال دی هاید» است.

در طب سنتی چین از دارچین برای درمان سرماخوردگی، تهوع، اسهال و دردهای عادت ماهانه استفاده می‌شود.

این ادویه همچنین برای بهبود انرژی و چرخش خون مفید است و به ویژه‌ برای افرادی قابل استفاده است که بالا تنه گرم، اما پاهای سرد دارند. در مواردی دیگر از دارچین برای بهبود دیابت و گوارش نیز استفاده می‌شود.

متخصصان طب جایگزینی و مکمل می‌گویند: علاوه بر این تاثیرات مفید، دارچین در بهبود خلق و بالا بردن روحیه نقش بسزایی دارد.

به گزارش شبکه خبری تورنتو نیوز، این متخصصان خاطرنشان کردند که مصرف روزانه نصف قاشق چای‌خوری دارچین، کلسترول خون را پایین می‌آورد و همچنین خاصیت ضد لختگی خون دارد.[معجزه عسل و دارچین]

مصرف دارچین با عسل برای کاهش دردهای آرتروز مفید است و عملکرد حافظه و ذهن را نیز تقویت می‌کند. دارچین همچنین منبع غنی از منگنز ، فیبر، آهن و کلسیم است.

 

کد خبر 117939
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز