یکشنبه 10 مرداد 1395 | به روز شده: 1 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 4 بهمن 1388 - 15:00:00 | کد مطلب: 100140 چاپ

آشنایی با روش تهیه چای زنجبیل

زندگی > تغذیه - این چای با طعم تند و سوزانش، به درد روزهای سرد زمستان می‌خورد و حسابی بدنتان را گرم می‌کند و اگر بار اول است که از این چای می‌نوشید ممکن است از طعم تند آن شوکه شوید.

این چای مصارف درمانی فراوانی ازجمله درمان گلو درد، رفع سرما خوردگی و آنفلوانزا دارد و برای هضم غذا مفید است.

مواد لازم:

زنجبیل: 5 قطعه کاملا ریز شده (پودر زنجبیل: کمتر از یک قاشق چای‌خوری )

لیموی متوسط: یک عدد

عسل: 2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• مقداری آب درون کتری ریخته، بگذارید بجوشد.

• تا زمانی که آب جوش بیاید، 3 سانتی‌متر از ریشه زنجبیل تازه را رنده کنید یا آن را به قطعات ریز برش دهید ( از زنجبیل خشک یا پودر زنجبیل  نیز می‌توانید استفاده کنید).

• درون یک فلاسک، زنجبیل را بریزید و آب جوش را روی آن بریزید و درب آن را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید.

• چای زنجبیل آماده شده را درون فنجان بریزید.

• آب یک لیموی کامل را روی فنجان چای بچکانید.

• در صورت تمایل، چای را با مقداری عسل شیرین کنید و همراه با چند تکه بیسکویت آن را میل کنید.