یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: مطالعات محققان دانشگاه لستر در انگلیس نشان می‌دهد که یکی از ترکیبات موجود در انگور قرمز به نام رسوراترول از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می‌کند.

انگور قرمز

به گزارش ایرنا به نقل از هلث، انگور قرمز مملو از آنتی‌اکسیدان است ولی تحقیقات جدید نشان می‌دهد که بیشتر خواص این ماده به دلیل ترکیباتی به نام رسوراترول است که خاصیت ضد سرطانی دارد.

علاوه بر انگور قرمز، زغال اخته و تمشک نیز دارای این ترکیب هستند. این ترکیب زمانی تولید می‌شود که گیاه در برابر حمله انواع قارچ و باکتری قرار می‌گیرد.

در ادامه این تحقیقات آمده است که این ترکیب از بیماری‌های قلبی جلوگیری کرده و مانع از بروز التهاب در بدن می‌شود.

در حال حاضر رسوراترول موجود در پوست انگور قرمز یکی از مکمل‌های گران‌قیمت استفاده شده در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی است و مهمترین ویژگی آن مبارزه با فرآیند پیری سلول‌ها، به ویژه سلول‌های پوست است.

در این تحقیقات آمده است که دوز پایین این ترکیب، نسبت به دوز بالا اثربخشی بیشتری دارد.

سرطان روده سومین سرطان شایع در جهان و چهارمین علت مرگ ناشی از سرطان است. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، در سال 2011 میلادی 51 هزار و 783 نفر بر اثر این بیماری جان خود را در آمریکا از دست دادند.

نتایج این تحقیقات در نشریه Science Translational Medicine منتشر شده است.

کد خبر 302862

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha