مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران از افزایش ۵۰ درصدی بودجه پروژه‌های مربوط به طرح «من شهردارم ۲» در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: ۸۰ درصد پروژه‌ها ماهیت عمرانی و ترافیکی دارند.

امیر شهرابی

امیر شهرابی مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران در گفتگو با همشهری آنلاین، در تشریح تأثیر گذاری طرح «من شهردارم» بر مباحث اجرایی و بودجه شهرداری گفت: تأثیر گذاری طرح «من شهردارم» بر مباحث اجرایی و بودجه شهرداری تهران عیان است. در طرح «من شهردارم ۲» امکان ثبت پیشنهاد از سوی مردم وجود داشت.

به گفته او «نزدیک به ۳ هزار و ۷۰۰ پروژه به ارزش ۸.۸ همت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مورد استفاده قرار گرفت. براساس خروجی که حاصل شد، نزدیک به ۷.۵ همت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ به شورای شهر ارائه شد. از نظر ارزش ریالی و تعداد پروژه در سال گذشته رشد قابل توجهی داشتیم، سال گذشته هزار و ۴۶۰ پروژه بود و امسال نزدیک به ۳ هزار و ۷۰۰ پروژه داشتیم. از نظر ارزش ریالی نیز ۵ همت را به ۸.۸ همت ارتقاء دادیم البته در لایحه‌ای که به شورا رفت ۷.۵ همت شد که این هم نسبت به سال گذشته رشد ۵۰ درصدی را نشان می‌دهد.»

پروژه‌های«من شهردارم» ماهیت عمرانی و ترافیکی دارند

شهرابی افزود: نگاه ما این است که با اجرای خوب پروژه‌های من شهردارم یک و ایجاد اعتماد بین مردم، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ نیز این پروژه‌های ثبت شده در سال جاری را به درستی اجرایی کنیم. ۸۰ درصد پروژه‌های «من شهردارم» از ماهیت عمرانی، حمل و نقل و ترافیکی برخوردار هستند و موضوعات خدمات شهری و اجتماعی در دسته‌های بعدی قرار می‌گیرد به عبارت دیگر اقدامات مربوط به آسفالت، جدول بندی،‌ پیاده روسازی، علائم ترافیکی و همچنین موضوعات حوزه زیباسازی همچون نمای شهری، فضای سبز و .. بیشترین سهم را در موضوعات مطرح شده دارند.

او در پاسخ به این سئوال که «با توجه به تلاش برای کاهش فاصله شمال و جنوب، آیا برای اجرای طرح‌های مربوط به «من شهردارم» اولویت با جنوب تهران است؟»، گفت: ما یک سهم بندی برای مناطق قائل هستیم و چند شاخص را در نظر گرفته‌ایم، برخی شاخص‌ها مربوط به وسعت، تعداد محلات، بافت فرسوده و جمعیت مناطق است و ما سعی کرده‌ایم با ترکیب شاخص‌های ذکر شده، عدد ریالی سهم «من شهردارم» در مناطق را مشخص کنیم. بدون شک نگاه ما این است که تمام شاخص‌ها را مورد توجه قرار دهیم و نگاه یک بعدی نداشته باشیم.

نگاه محله‌ای در طرح «من شهردارم» پر رنگ‌ است

مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران تأکید کرد: اعتقاد ما این است که در مناطق شمالی نیز محلات محرومی مانند ده ونک وجود دارد، همانطور که در مناطق جنوبی نیز محلاتی با شاخص‌های خوب داریم. نباید با نگاه منطقه‌ای به موضوعات بنگریم، نگاه ما بیشتر محله‌ای است چرا که از این طریق ممکن است که یک محله ضعیف در منطقه شمالی شناسایی شود که از کمبود سرانه‌های مختلف رنج می‌برد. از نظر من نگاه محله‌ای در طرح «من شهردارم» حاکم بوده است و با همین نگاه به حل مسائل محلاتی می‌پردازیم که از نظر استانداردهای شهری، سطح پایین‌تری دارند.

شهرابی در رابطه با اطلاعات به دست آمده از طریق طرح گفت: انتظار این است که اگر در رابطه با موضوعی از اشراف کافی برخوردار نیستیم،‌ در قالب پیشنهاد از کانال‌های مختلف به دست ما برسد. این ظرفیت‌ها به ما برای شناسایی کمبودها کمک می‌کنند. با توجه به کمبود عملیات اجرایی که در سال‌های گذشته داشتیم، آنطور که باید در حوزه شهری اتفاقات خاصی رقم نخورد اما نگاه ما این است که در یک فرآیند چند ساله به حداقل‌های استاندارد شهرسازی دست پیدا کنیم.

کد خبر 836694
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha