مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۲
۰ نفر

اگر از طرفداران ساندویچ مرغ برای مسافرت هستید ولی از ساندویچ‌های معمولی فیله مرغ خسته شدید، ساندویچ مرغ را چرخ کرده و با سس سیر امتحان کنید.

ساندویچ مرغ

همشهری آنلاین: ساندویچ کلاب مرغ با سس سیر در هنگام سفر یک ساندویچ کاملا متفاوت و خوش‌خوراک است که می‌توانید با آن همسفرانتان را حسابی سر خوشحال کنید.

مواد لازم 

یک عدد سینه مرغ کامل
۲ ق س جعفری ساطوری شده
۲ ق س خیارشور ریز خرد شده
یک ق س گوجه فرنگی ریز خرد شده
یک ق س کاهوی خلالی شده
یک ق س کلم قرمز ریز خرد شده
به مقدار لازم کره
به مقدار لازم پودر زنجبیل
یک تا ۲ ق س سس مایونز
تعدادی نان تست

۱. استخوان‌های مرغ را جدا کرده و بعد از آب‌پز کردن با پیاز و کمی نمک و زردچوبه چرخ کنید. به مرغ چرخ شده نمک، فلفل و زنجبیل و همچنین سس مایونز را اضافه کنید. جعفری ساطوری شده را به این مخلوط بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

۲. حالا خمیر سیر را آماده کنید. برای این منظور به تعداد نان‌های تست حبه سیر آماده کرده و پس از پوست گرفتن و حلقه حلقه کردن، ساطوری خرد کنید. سپس با فشار لبه چاقو، حبه‌های سیر خرد شده را به شکل خمیر درآورید.

۳. روی نان تست کمی کره و سپس خمیر سیر بمالید و در طبقه وسط فر که پیش از این با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار داده و مدت پنج دقیقه حرارت دهید تا برشته شود.

۴. بعد از پنج دقیقه مخلوط مرغ چرخ‌کرده را با کاردک یا چاقو روی نان تست شده قرار داده و سطح روی آن را به ترتیب خیارشور، گوجه‌فرنگی، کاهوی خلالی و کلم قرمز ریز شده اضافه کنید. حالا یک نان تست دیگر روی آن بگذارید.

یه‌جور دیگه

به جای نان تست می‌توانید از نان!؟ یا نان لواش یا حتی نان بروتچن استفاده کنید. به این صورت برای پیک‌نیک و به عنوان غذای بین‌راهی مناسب‌تر می‌شود.

اگر می‌خواهید کلاب را بلافاصله بخورید، می‌توانید از ساندویچ‌ساز استفاده کنید.

اگر اهل رژیم هستید، به جای سس مایونز از ماست چکیده استفاده کنید.

فوت‌ و فن

اگر وقت و مهارت ریز خردکردن این سبزیجات را ندارید، از سبزی‌خردکن استفاده کنید.

کد خبر 767569
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha