مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۵
۰ نفر

وقتی صحبت از پخت تارت به میان می‌آید بیشتر افراد فکر می‌کنند باید یک قالب بزرگ آماده کرده و داخل آن را با مواد مختلف پر کنند؛ در صورتی که تارت‌هایی که در قالب‌های کوچک درست می‌شوند راحت‌تر قابل‌سرو هستند.

تارت لقمه‌اي

همشهری آنلاین:  پیشنهاد ما به شما تارت لقمه‌ای باکرم شکلاتی پر شده است.

۱. ابتدا تمام مواد خشک شامل آرد، نمک، پودر قندر و پودر کاکائو را در کاسه‌ای بریزید. کره را هم تکه‌تکه کرده و داخل کاسه بریزید، سپس با انگشتان دستتان شروع به ورز دادن موادکنید تا به شکل خرده نان درآید. پس از آن، تخم‌مرغ را اضافه کرده و خمیر را کمی ورز دهید. این کار را زیاد تکرار کنید.

۲. قالب‌های تارت را چرب کرده و مقداری از خمیر را داخل هر قالب پهن کنید. حالا قالب‌های تارت را در فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌بودید، قرار دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر تارت بپزد. در این فاصله کرم داخل تارت را آماده کنید.

مواد لازم برای خمیر تارت

۲۲۵ گرم آرد
۱۰۰ گرم کره
یک ق م پودر کاکائو
یک عدد تخم‌مرغ
۳/۱ پیمانه پودر قند
نوک ق چ نمک

کرم تارت

همه مواد به جز شکلات، وانیل و کره را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز بگذارید تا غلیظ شود. سپس شکلات تخته‌ای را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در پایان کره و وانیل را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مایه کرم را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد، سپس داخل تارت‌ها را پر کنید و صبرکنید تا کرم خودش را بگیرد و سفت شود.

مواد لازم کرم شکلاتی 

۳ ق س آرد ذرت
۲ /۱  پیمانه شکر
۴ /۳ پیمانه شیر
۱۰۰ گرم شکلات تخته‌ای
۵۰ گرم کره
مقدار کمی وانیل

فوت‌وفن

قطر خمیر تارت نباید از چهار میلی‌متر بیشتر باشد.

کد خبر 759246
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha