سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور داریم و بیشتر مبتلایان مربوط به جنوب شرق کشور هستند.

به گزارش همشهری آنلاین، سید محمد آقامیری در برنامه تلویزیونی صبح بخیر ایران گفت: بیماری تب کریمه کنگو همه ساله در فصل بهار و تابستان همزمان با فعالیت کنه‌ها به اوج می رسد. توصیه می‌شود گوشت تازه‌ای که در مراکز خارج از کشتارگاه کشتار می‌شود حتما تا ۲۴ ساعت و جگر تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود. همچنین افراد از مصرف جگر و گوشت خام یا آبدار پرهیز کنند.

کد خبر 679914

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha