طرز تهیه اکبر جوجه با کره در فایل زیر آمده است که تمامی نکات کلیدی و مهم در رابطه با سرخ کردن و تهیه سس در آن ذکر شده است.

به گزارش همشهری آنلاین،  اکبر جوجه یک غذای لذیذ ایرانی است که نام آن برگرفته از نام حاج علی اکبر کلبادی است که به مؤسس رستوران اکبر جوجه در مازندران معروف است. 

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه

مرغ کوچک یا جوجه یک عدد
کره  ۱۰۰ گرم
نمک درشت به مقدار لازم
زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
آب نصف لیوان
رب انار یک فنجان
آب نارنج یا لیمو نصف فنجان
گردو خرد شده یک فنجان
زعفران دم کرده
روغن زیتون به مقدار لازم
پیاز درشت یک عدد
فلفل دلمه اختیاری

کد خبر 659410

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha