به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، قاسم جانبابایی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این باره گفت: سامانه اینترنتی داروهای خاص بهزودی راهاندازی و در سراسر کشور از طریق داروخانههای منتخب و به صورت الکترونیک داروهای این بیماران توزیع میشود.
وی ادامه داد: ساماندهی و مسئولیت توزیع داروهای بیماران خاص و صعبالعلاج شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، کلیوی، پیوندی، اماس و سرطان با معاونت درمان وزارت بهداشت است که فهرست اسامی این بیماران را در اختیار دارد.
معاون درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: انتخاب نوع داروها و داروخانههای منتخب با همکاری سازمان غذا و دارو انجام میشود اما مدیریت سامانه داروهای بیماران خاص در اختیار معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی است. هدف این طرح دسترسی بهتر بیماران به دارو و جلوگیری از قاچاق و نشت دارو به بازار سیاه است.
وی افزود: این طرح امسال به طور آزمایشی در تهران اجرا شد و حداقل ۱۵ درصد مصرف داروهای بیماران خاص را کاهش داد و از سال آینده در سراسر کشور اجرا میشود.
جانبابایی همچنین از راهاندازی سامانه سرطان خبر داد و گفت: سامانه خدمات بیماران مبتلا به سرطان نیز بهزودی راهاندازی میشود. همه دادههای این بیماران در سامانه سرطان ثبت میشود و همه پزشکان موظفند از طریق سامانه سرطان نسخهنویسی کنند.
معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: نسخهنویسی الکترونیک و ارسال اسناد بیمارستانها به بیمهها نیز به صورت الکترونیک نیز اجرایی شده و امیدواریم سال آینده همه مکاتبات بیمارستانها الکترونیکی و کاغذ در بیمارستانها حذف شود.
جانبابایی اضافه کرد: توسعه توریسم درمانی و افزایش تعداد بیمارانی که از خارج برای درمان به ایران میآیند نیز از برنامههای مهم وزارت بهداشت در سال آینده است که با ایجاد ۶۰ شرکت تسهیلگر خدمات توریسمدرمانی و افزایش شعب این شرکتها در خارج از کشور حتما سال آینده رونق این صنعت را در کشور خواهیم داشت.
نظر شما