اشرف شفیعی- تبریز – خبرنگار: طب تخصصی کودکان در تبریز طی سال‌های اخیر رشد قابل‌توجهی پیدا کرده است.

افتتاح بیمارستان کودکان ایران در تبریز  تا پایان سال

از سوی دیگر، با ورود شهرداری تبریز به توسعه و مرمت بیمارستان کودکان در مرکز شهر، در حال حاضر، رسیدگی و درمان کودکان مرکز استان و مراجعانی که از نقاط دیگر به تبریز سفر می‌کنند بهتر صورت می‌گیرد. نه‌تنها دیگر از گلایه‌ به خاطر بی‌توجهی به درمان کودکان خبری نیست، بلکه تبریز بیش از گذشته پذیرای کودکان بیمار از شهرها و استان‌های دیگر است.

اتفاق خوب دیگر در این باره احداث بزرگ‌ترین بیمارستان کودکان ایران در تبریز است که در برخی مستندات به عنوان بزرگ‌ترین و مجهزترین بیمارستان خاور میانه هم از آن نام برده می‌شود. کلنگ این مرکز درمانی چند سالی است که در تبریز به زمین خورده و به ایستگاه پایانی رسیده است. «محمدحسین صومی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در این باره به چند سوال همشهری پاسخ داده است که در ادامه می‌خوانید.

  • بیمارستان کودکان تبریز در کدام منطقه از تبریز احداث می‌شود و عملیات ساخت آن از چه سالی آغاز شده است؟

عملیات ساخت این بیمارستان از سال ۹۳ آغاز شده و ابتدا قرار بود در زمینی به مساحت ۵ هکتار احداث شود، اما پس از ارائه طرح توسعه تا ۹ هکتار افزایش پیدا کرد. این مرکز درمانی در شهرک خاوران در حال احداث است و حدود ۸۰ درصد پیشرفت دارد.  

  • نحوه ساخت این بیمارستان چگونه است؟ آیا خیران به‌تنهایی در احداث این بیمارستان نقش داشته‌اند یا اعتبار دولتی هم دریافت شده است؟

این بیمارستان از سوی خیران مردانی‌آذر در تبریز احداث می‌شود. آنها سرمایه‌گذاری کلان ۳ هزار میلیارد ریالی در مرحله اول اختصاص داده‌اند و دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز تجهیز این بیمارستان را بر عهده خواهد داشت.

  • چشم‌انداز این بیمارستان را در حوزه درمان کودکان استان چگونه می‌بینید؟

این مرکز یکی از نیازهای درمانی استان حتی شمال غرب کشور است و با توجه به پیش‌بینی امکانات رفاهی، آموزشی و اقامتی می‌تواند موجب افزایش خدمات‌دهی درمانی به کودکان شود. افتتاح بیمارستان جدید کودکان با ۵۴۰ تخت تا پایان سال، جوابگوی مراجعه‌کنندگان قابل‌توجه به مراکز درمانی تبریز خواهد بود.

کد خبر 444356

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha