تمشکها دارای کالری کم و طعمی شیرین هستند و این دو دلیل کافی است تا از مصرف این میوه لذت کافی را ببرید.
تمشک منبع بسیار خوبی از فروکتوز، فلاوونوئیدها،ویتامینها( سی و ای) مواد معدنی بخصوص پتاسیم است.
این میوه خوش طعم سرشار از فیبر،آنتوسیانین و ترکیبات فنولیک است. تمشکها دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند که میتوانند گزینههای خوبی برای مقابله با سرطان باشند.
- تمشکها میوههای مقوی هستند
با مصرف تمشکها انرژی زیادی کسب میکنید.سیستم عصبی شما بهتر کار میکند و عمل خونرسانی بهتر صورت گرفته، اشتهای کودکان افزایش پیدا میکند بیماریهای شکمی بهبود یافته و اسهال و استفراغ را کنترل میکند.
در طب عامه، مصرف آب تمشک از آنجا که به حد کافی موجب پاکسازی رودهها میشود برای رفع بیماریهای شکمی و رودهای میتواند بسیار موثر باشد.
مصرف این میوه ممکن است عفونتهای ادراری را نیز درمان کند، برای رفع تب نیز تمشک خنک و آب تمشک تاثیر خوبی دارد.
استفاده از برگهای تمشک که به صورت چای تهیه میشود برای تقویت قلب،درمان هموروئید، آلرژیهای پوستی موثر است.
گاهی وقتها برگهای این چای با پاکسازی لولههای فالوپ به باروری زنان کمک میکند و روی دیوارههای رحم تاثیر مثبتی دارد.
این میوه از آنجا که دارای کربوهیدرات پایینی است برای مبتلایان به دیابت مفید است. این خاصیت را برای هر میوهای نمیتوان نام برد.
برخی مطالعات حاکی از آن هستند که این میوه قند خون را نیز تنظیم میکند.
تمام دسرهایی که از این میوه زیبا تهیه میشوند برای بدن مفید هستند اما برای کسب بهترین نتیجه از خواص شفابخش این میوه بهتر است آن را به صورت تازه مصرف کنیم.
http://healthyfoodsecret.com
نظر شما