- مواد لازم
آرد سفید ۶ پیمانه
آرد نخودچی ۴ پیمانه
آرد برنج ۲ پیمانه
خاکه قند ۶ پیمانه
روغن جامد ۵.۵ پیمانه
خلال بادام ۲ پیمانه
هل ۲ قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق غذاخوری
- دستور پخت شیرینی قیطونی
۱- خاکه قند و روغن را با دور متوسط همزن خوب بزنید تا پوک و سفید شود.
۲ – بعد خلال بادام را اضافه کنید.
۳- سپس آردها را کم کم با دور کند دستگاه اضافه کنید. خمیر شما آماده چونه شدن است.
۴- با دست به اندازه یکسان گرد کنید.
۵- ظرفی را با گلاب پر کنید.
۶- خمیرهای گرد شده را داخل گلاب بیندازید.
۷- بعد از در آوردن از گلاب بلافاصله داخل نارگیلهای رنگی یا هر چیز دیگری به سلیقه خودتان غلت دهید.
۸- بعد توی سینی بچینید و داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
- نکات
۱) نرم بودن خمیرتان بستگی به پوک شدن روغن و شکر پودرتان دارد. هر چه نرمتر باشد خمیر صافتری خواهید داشت.
۲) آردها را کم کم اضافه کنید (هیچ فرقی نمیکند اول چه آردی باشد)
۳) خلال داخل خمیر را میتوانید حذف کنید اگر تمایل به مصرف آن ندارید.
۴) به جای نارگیل از هر مغزی میتوانید استفاده کنید مثل پسته، کنجد، فندق، خلال بادام و …
فقط در نظر داشته باشید نارگیل خیلی زودتر از بقیه رنگ میگیرد و به دمای پایینتری نیاز دارد.
۵) تهیه شیرینی قیطونی با آرد سبوسدار امکانپذیر است.
۶) با این دستور شیرینی اسکار، دادلی، بهشتی و نخودچی هم میتوانید بزنید.
منبع: مجله تصویر زندگی
نظر شما