دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: می‌توانید به دلخواه، از دیگر سبزی‌جات نیز برای سالاد استفاده نمایید و یا آنرا با سس سویا مصرف کنید.

آشنایی با روش تهیه نودل چینی

مواد مورد نیاز برای سالاد نودل چینی:

مرغ آب پز خرد شد یک لیوان

جعفری خرد شده یک لیوان

هویج رنده شده یک لیوان

پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

مایونز يك چهارم لیوان

خامه يك چهارم لیوان

نودل (رشته چینی) یک بسته

توجه : در اینجا لیوان به عنوان پیمانه در نظر گرفته شده که بنا به میزان مصرف افراد قابل تغییر است.

 

نودل چینی

  • طرز تهیه سالاد نودل چینی:

سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می‌کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می‌کنیم.

در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می‌دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزی‌جات و مرغ می‌افزاییم.

برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

کد خبر 312229

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha