پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: معمولا از هلو برای درست کردن دسرها و کیک های تابستانی استفاده می شود. ولی این بار با هلو یک خورش متفاوت آموزش داده ایم. خورشی که فکرش را هم نمی توانید بکنید چقدر خوشمزه و هیجان انگیز است.

آشنایی با روش تهیه خورش هلو

مواد لازم برای خورش هلو : براي 5 تا 6 نفر

هلو 5 عدد

ران مرغ 2 عدد

سينه مرغ يك عدد

روغن يك پيمانه

نمک به میزان لازم

پياز ريز شده نصف پیمانه

آب ليموی تازه 4 قاشق سوپ‌خوری

آرد يك قاشق سوپ‌خوری

زعفران حل شده يك قاشق سوپ‌خوری

آلو بخارا بدون هسته 6-5 عدد

شکر يك قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش هلو:

تكه های مرغ را شسته و پوست‌شان را جدا و آنها را نصف كنيد. سپس با 2 قاشق سوپ‌خوري روغن و نصف قاشق مرباخوري نمك مرغ را مزه دار کرده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.

پياز را با 3 قاشق سوپ‌خوري روغن تفت داده تا طلايي شود. تكه‌هاي مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روي سطح مرغ را بگيرد و بگذاريد بپزد.

آب لیموی تازه، شكر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.

هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپ‌خوري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولي له نشوند. خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

نکاتی برای پخت خورش هلو:

به جاي هلو از كمپوت هلو هم مي‌توانيد استفاده كنيد و آب كمپوت هلو را براي پخت مرغ استفاده كنيد. در صورت استفاده از کمپوت، شكر را حذف کنید.

خورش هلو

کد خبر 304416

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha