همشهری آنلاین: این ته‌چین هم ظاهر قشنگی دارد و هم خوشمزه است و یک غذای کامل برای گیاه‌خوارها. این غذا با مواد اولیه‌ی کم هزینه تهیه می‌شود.

آشنایی با روش تهیه ته‌چین گوجه و بادمجان؛ غذای گیاهی

مواد لازم:

برنج: 2 استکان

ماست: 200 گرم

تخم مرغ: یک عدد

زعفران حل شده: یک قاشق غذاخوری

بادمجان: 3 عدد

گوجه‌فرنگی: 2 عدد

پیازداغ: یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

روغن و کره: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* ابتدا بادمجان‌ها را سرخ کرده و در قابلمه می‌چینیم. روی آن گوجه فرنگی‌ها را ریز کرده و پیازداغ را به همراه نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و یک لیوان آب روی آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم.

* وقتی بادمجان‌ها پخته شد با گوشت‌کوب همه‌ی مواد را له می‌کنیم و اگر مواد آب داشت، حرارت را کمی زیاد می‌کنیم تا آب گوجه- بادمجان کاملاً تخت شود. سپس آن ‌را کنار می‌گذاریم.

برای درست کردن ته‌چین:

* برنج را شسته و کمی نمک به آن می‌زنیم و یکی دو ساعت قبل از پخت خیس می‌کنیم.

* بعد قابلمه‌ی کوچکی را پر آب می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب جوش بیاید. سپس برنج را مثل پخت پلوی آبکش درست می‌کنیم البته برنجِ ته چین را کمی دون‌تر از برنج معمولی بر می‌داریم. بعد از پخت ِبرنج آن را در آبکش می‌ریزیم.

* ماست را با تخم مرغ و زعفران هم زده و برنج را با ماست مخلوط می‌کنیم سپس تابه‌ای با سایز متوسط روی گاز می‌گذاریم و کمی کره داخل آن می‌اندازیم وقتی کره داغ شد نصف مخلوط برنج و ماست را داخل تابه می‌ریزیم و کاملاً صاف می‌کنیم بعد روی آن از مخلوط گوجه و بادمجان می‌ریزیم طوری که روی برنج با این مخلوط کاملاً پوشیده شود دوباره بقیه‌ی برنج و ماست را روی گوجه و بادمجان می‌ریزیم و خوب صاف می‌کنیم و درِ تابه را گذاشته با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه می‌پزیم.

* اگر تمایل به داشتن گوشت در این غذا داشتید می‌توانید از گوشت ریش شده داخل گوجه و بادمجان استفاده کنید. ولی بدون گوشت هم خیلی لذیذ است.

ته‌چین گوجه و بادمجان

منبع: تبیان

کد خبر 256875
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز