همشهری آنلاین: کاناپس قارچ یکی از «اردورهای» خوشمزه‌ی ایتالیایی است.

آشنایی با روش تهیه‌ی کاناپس قارچ؛ اردور ایتالیایی

مواد اولیه:

کره: 50 گرم

گشنیز: 50 گرم

پیازچه: 100 گرم

قارچ: 500 گرم

آرد: دو قاشق سوپ‌خوری

شیر: یک و نیم پیمانه

نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم

پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم

 کاناپس قارچ

طرز تهیه:

* کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب شود.

* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت می‌دهیم.

* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود.

* آرد را افزوده و هم می‌زنیم.

* شیر را اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

* نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم.

* روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه ریخته و کاملاً پخش می‌کنیم و کمی پنیر پیتزا می‌ریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پنیر آب و روی آن طلایی شود.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

کد خبر 237411

برچسب‌ها