همشهری آنلاین: نمایشگاه نقاشیخط های بابک رشوند با عنوان «این ترانه منست» در گالری شکوه افتتاح شد.

نمایشگاه آثار هنری

به گزارش همشهری آنلاین، در این نمایشگاه 15 اثر با تکنیک اکریلیک بر روی بوم از این هنرمند جوان به دیوار آویخته شده است.

او در این نمایشگاه تازه ترین آثار خود را ارائه داده است، آثاری که اصلی ترین خصیصه آنها را می‌توان نمایش قدرت بالای بصری حروف و خط ایرانی دانست.

فرم هایی ابداع شده و برگرفته از این خطوط که در ترکیب بندی هایی گاه با چیدمان های ساختار گرایانه و کنستراکتیوی منظم و مستحکم و یا گاه فرم های رها با ترکیب هایی اکسپرسیونیستی و بداهه سازی بر صفحه نقش بسته اند.

او در مورد فضای آثار مجموعه تازه اش گفت: فضای تمامی آثار این مجموعه «عشق» جاری در خاطرات، شعرها و ترانه هایی است که جوشیده از «من» با حالات روان شناختی مختلف است که سرشار از حس درونی در آن لحظه بوده که از آن به عنوان «زندگی» نامبرده می‌شود.

او در توضیح انتخاب عنوان «این ترانه منست» گفت: دلم می‌خواهد وقتی بر صفحه نقش می‌زنم حرف و رنگ را، به «من» برسم.

بنگارم، بگریم، بخندم، بجوشم، برقصم و بخروشم، تا سرمست شوم از چیزی که نامش «زندگیست» و بنشانم عشق را در تار و پود رنگ و حروف.

با تامل بر این آثارمی‌توان به تنوع در فرم ها و ترکیب بندی های رنگی آن ها پی برد.

این تفاوت در طراحی فرم ها و خطوط و ارائه ترکیب بند های رنگ مختلف به وضوح نشانگر حالت ها متفاوت آفریننده در زمان های مختلف زندگی می‌باشد، تنوعی که با آفرینش و استفاده المان های بصری خاصی به نوعی وحدت و اتحادی نیز به کل این مجموعه بخشیده است.

او در دومین نمایشگاه انفرادیش ویژگی های بصری حرف و خط را نشانه گرفته و با آفرینش و استخراج فرم های جدید از اشکال قرار دادی حروف در خوشنویسی های گوناگون سعی کرده تا با تکیه بر این قدرت ذاتی حروف از آنها به عنوان تنها عنصر بصری اصلی در آثار خود استفاده کند.

خط ها و حروف در بیشتر آثارش خوانا نیستند و تا اندازه ای فرم های خط دفورمه شده اند و از شکل سنتی خود خارج شده اند، او معتقد است هیچ توجهی به اجرای اشکال دقیق حروف در قالب یک نوع خوشنویسی خاصی نداشته و به دنبال این بوده صرفا با استفاده از این فرم های ابداعی خاص که شاید بتوان سبک شخصی وی برشمرد در ترکیب بندهای رنگی مختلف به مثابه یک اثر نقاشی آبستره به انتزاع برسد و از این طریق با بیننده آثار خود ارتباط بصری را فراتر از کاربرد خوانایی و نوشتار حروف و خط شکل دهد.

استفاده از پالت رنگی گسترده و حضور رنگهای مختلف از دیگر خصوصیت آثار این مجموعه می‌توان برشمرد.

رنگ ها در به تصویر کشیده شدن و القای حالات و اتفاقات درونی هنرمند کمک شایانی کرده اند.

رشوند یکی از تفاوت های آثار تازه اش با کارهای قبلی اش را تنوع در این آثار دانست و گفت: این مجموعه بر اساس یک اتفاق خاص شکل گرفته است و مجموعه ای می‌باشد که در عین حال شامل آثارمتنوع است و این آثار با یکدیگر اتحاد دارند.

آثارم ملهم از احساسات و حالات مختلفم در لحظه های زندگی است.

شادی، غم، اندوه، گریه و رقص و ... را می‌توان از پس این رنگ ها و فرم ها حس کرد که این اتفاق نشان از شناخت و مطالعات گسترده هنرمند در بحث شناخت رنگ دارد. در نهایت از گردش در میان این کارها می‌توان ترانه و موسیقی حروف را بر روی بوم ها شنید.

نصرالله افجه ای استاد صاحب سبک نقاشیخط یکی از بازدیدکنندگان این نمایشگاه در مورد آثار رشوند گفت: در این نمایشگاه شاهد آثار خوبی از این هنرمند جوان هستیم که بسیار متفاوت با کارهای نمایشگاه قبلی اش می‌باشد.

در واقع می‌توان گفت این آثار تکمیل شده آثار قبلی او هستند. تفکر، طرز کار در آثار رشوند کمتر از خط نشانه واضحی دارد. در این آثار هارمونی رنگ ها بیشتر مورد بحث می‌باشد.

او در ادامه اضافه کرد: با توجه به اینکه جوانان نیاز به پشتوانه فکری دارند که بدون غرض آنها را راهنمایی کند بابک رشوند پشتوانه بسیار خوبی دارد، پدرش اسماعیل رشوند در نقاشیخط سابقه زیادی دارد و به نوعی دعوی ایجاد الفبای معلی را دارد، بنابراین راهنمای خوبی برای پسرش به شمار می‌آید.

من آینده خوبی را برای بابک رشوند می‌بینم با توجه به اینکه آثارش از بسیاری از هنرمندانی که سالهاست در این زمینه فعال هستند بهتر و مدرن تر است.

گالری شکوه تا 9 اسفند ماه میزبان این نمایشگاه است و علاقمندان می‌توانند همه روزه از ساعت 16 تا 20 از این آثار در گالری شکوه واقع در خیابان فرمانیه، اندرزگو، کوچه سلیمی شمالی، کوچه امیر نوری، پلاک 19 دیدن کنند.

 

 

کد خبر 202816

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز