همشهری آنلاین: رییس بخش خاورمیانه مجمع جهانی زمان سنجی اختفاعات نجومی (آیوتا) گفت : جایزه بهترین رصد 'گذر زهره از زمین' آبان ماه امسال به نماینده ایران در این مجمع اهدا می‌شود

گذر زهره

به گزارش ایرنا، رخداد نجومی گذر' زهره از زمین ' در 17 خردادماه امسال به وقوع پیوست. گذر بعدی زهره از زمین 105 سال دیگر خواهد بود.

دکتر آتیلا پرو  یادآور شد که 170 تیم رصدی زیر نظر مجمع جهانی زمان سنجی اختفاعات نجومی برای رصد گذر زهره از زمین فعالیت کردند که 79 تیم از جمله تیم رصدی ایران موفق به رصد کامل پدیده 'گذر زهره از زمین' شدند.

رییس بخش خاورمیانه مجمع جهانی زمان سنجی اختفاعات نجومی (آیوتا) خاطرنشان کرد: تیم رصدی ایران از جمله تیم‌های موفق در این زمینه بود که رصد کاملی را گزارش کرد. گزارش‌های ارسال شده از سوی ایران به این مجمع شامل 2 مقاله و چند گزارش و بولتن‌های تصویری بود.

وی افزود: دقیق‌ترین داده‌ها در تمام دنیا از پدیده گذر زهره از زمین به نام آقای محمدی از استان فارس ثبت شده است.

پرو خاطرنشان کرد: قرار است که گروه‌های تعیین ستاره‌های متغیر در رصد خانه سازمان فضایی ایران تشکیل و فعال شوند .این گروه‌ها تا کنون یک دوره آموزشی به مدت دو ماه و نیم را گذرانده‌اند . اعضای این گروه‌ها اغلب دانشجویان دوره دکترای فیزیک هستند.

به گفته وی هشت تیم با هشت ستاره فعالیت‌های نجومی خود را دنبال می‌کنند . این گروه‌ها از ابتدای شهریور تا اوایل آبان ماه امسال داده‌گیری اولیه را در مورد ستاره‌های متغیر انجام می‌دهند.

مجمع جهانی زمان سنجی اختفاعات نجومی (آیوتا) یکی از زیرمجموعه‌های سازمان ملل است و دفتر بخش خاورمیانه‌ای این مجمع در تهران قرار دارد.

کد خبر 181863
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز