به گزارش همشهری با گذشت 6 ماه از اجرای قانون هدفمندی یارانهها ابهام درباره منابع و مصارف اجرای قانون شدت گرفته است تا آنجا که فرزین هفته گذشته در پاسخ به پرسش خبرنگارما درباره وضعیت دخل و خرج دولت به اظهارنظر کلی بسنده کرد و نگفت دولت تاکنون چه میزان درآمد از محل اجرای قانون داشته است. به گزارش شانا ارگان رسانهای وزارت نفت در نشست مشترک سرپرست وزارت نفت با دبیر ستاد هدفمندی یارانهها که با موضوع بررسی هدفمند کردن یارانهها و وضعیت بودجه و میزان تعهدات شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی ایران در سالجاری برگزار شد، درباره شفافسازی حسابهای فی مابین شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی، سازمان هدفمند کردن یارانهها، خزانهداری کل کشور و سازمان مدیریت و برنامهریزی مذاکراتی صورت گرفته است.
براساس این گزارش در نشست دیروز همچنین درباره محاسبات درآمدی شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی تبادل نظر صورت گرفت و قرار شد تا این نشستها بهصورت مستمر برگزار شود و نظرات دو طرف درباره نحوه اجرای شایسته طرح هدفمند کردن یارانهها در حوزه وزارت نفت دریافت و تصمیمگیری شود. پیشتر سخنگو و دبیر کارگروه تحول اقتصادی دولت گفته بود تاکنون تنخواه5 هزار میلیارد تومانی دولت از خزانه تسویه نشده است. مشخص نیست در نشست دیروز علیآبادی و فرزین درباره گزینههای افزایش قیمت حاملهای انرژی در فازدوم اجرای قانون بحثی صورت گرفته یا نه؟
بودجه مبنای اجرای قانون یارانهها
معاون بودجه معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور دیروز در مورد تأمین بودجه اجرای هدفمندی یارانهها گفت: برای تأمین تنخواه باید از خزانهداری کل کشور سؤال شود اما آنچه در هدفمندی یارانهها از طریق منابع عمومی انجام میشود برابر قانون بودجه 1390 انجام میشود. رحیم ممبینی تأکید کرد: خارج از احکام بودجه 90 از محل منابع عمومی بودجه هیچ اقدامی چه برای هدفمندی و یا غیره انجام نمیشود و دقیقا همه تخصیص بودجهها در راستای احکام قانون بودجه 1390 کل کشور انجام میشود.