همشهری آنلاین: علاوه بر بهداشتی بودن روند تهیه و نگهداری زولبیا و بامیه، توزیع آن نیز باید در جعبه‌های استاندارد و دارای مجوز وزارت بهداشت صورت گیرد

زولبیا بامیه

سیدرضا غلامی، رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی با بیان این مطلب گفت: مردم تحت هیچ شرایطی زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان خود را از دستفروش‌ها نخرند و متوجه باشند هنگام خرید، این مواد در معرض گرد و غبار و آفتاب قرار نداشته باشد.

وی با بیان این که در ماه مبارک رمضان مصرف زولبیا و بامیه و شیرینی‌های محلی در بین مردم افزایش می‌یابد، گفت: توجه به نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌ها در این ماه ضروری است.[توصیه‌هایی درباره زولبیا و بامیه]

به گزارش سلامت نیوز، غلامی قرار دادن کارت معاینه پزشکی در ملاء عام از سوی فروشنده‌های این نوع شیرینی‌ها را ضروری عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، مصرف لبنیات و سبزی خوردن نیز در ماه رمضان افزایش می‌یابد که استفاده از لبنیات پاستوریزه‌ای که در یخچال نگهداری شده باشد و همچنین مصرف سبزی‌های تمیز که اصول شست‌وشوی صحیح در آنها رعایت شده باشد، از بروز بیماری‌ها جلوگیری می‌کند

کد خبر 113559
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز