مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۳
۰ نفر

براساس ابلاغ قانونی توسط دولت، نحوه اجرای قانون خدمت نیمه وقت بانوان، استفاده از مزایای قانون خدمت نیمه وقت بانوان، شامل همه کارمندان رسمی، غیررسمی، قراردادی و شرکتی که دارای فرزند معلول با درجه معلولیت شدید و خیلی شدید هستند، می‌شود.

براساس این قانون، سنوات خدمت نیمه‌وقت بانوانی که دارای فرزند معلول هستند به شرط پرداخت کسور بازنشستگی و حق بیمه مربوط به کارفرما و کارمند متقاضی به نسبت   تمام حقوق ثابت و فوق‌العاده شغل و مزایای مشمول و حقوق بیمه مازاد بر3 سال از لحاظ حقوق بازنشستگی در حکم خدمت تمام وقت محسوب می‌شود.

همچنین نیروهای قراردادی و شرکتی متقاضی استفاده از این قانون به شرط پرداخت حق بیمه خود و سهم کارفرما می‌توانند از این قانون استفاده کنند.براساس قانون خدمت نیمه وقت بانوان مصوب 1364، سنوات خدمت نیمه وقت بانوان به شرط پرداخت کسور بازنشستگی و حق بیمه به نسبت تمام حقوق گروه و پایه حقوق ثابت و فوق‌العاده شغل و یا عناوین مشابه تا 3 سال از لحاظ حقوق بازنشستگی در حکم خدمت تمام وقت محسوب می‌شود که این تبصره در قانون جدید، اصلاح شد و براساس آن محدودیت 3 سال در مورد بانوان کارمندی که فرزند معلول دارند، لازم‌الرعایه نیست.

براساس قانون مربوط به خدمت نیمه وقت بانوان، نیمه وقت خدمتی است که ساعات کار آن طبق مقررات این قانون نصف ساعات کار مقرر هفتگی وزارتخانه و مؤسسات مربوط است.
نحوه و ترتیب انجام خدمت نیمه وقت براساس ساعات کار وزارتخانه و مؤسسه ذیربط و طبق نظر بالاترین مقام مسئول دستگاه تعیین خواهد شد و در هیچ مورد کمتر از نصف ساعات کار مقرر هفتگی وزارتخانه و مؤسسه و شرکت مربوط نخواهد بود.

قانون خدمت نیمه‌وقت بانوان با هدف ایجاد تسهیلاتی برای مادران شاغل (به‌نحوی که علاوه‌ بر حضور در عرصه اجتماع و تأمین معیشت خانواده، بتوانند نسبت به تعلیم و تربیت و نگهداری از فرزندان خود اقدام کنند) در تاریخ 10 آذرماه 1362 و قانون نحوه اجرای این قانون نیز در تاریخ 18 فروردین ماه 1364 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

کد خبر 109341

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز