سه‌شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: هدف از تاسیس دانشگاه علمی - کاربردی، فراهم کردن موجبات مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیردولتی در امر تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز کشور به نحوی است که فارغ التحصیلان هر یک از موسسات تحت نظارت این دانشگاه بتوانند برای کاری که به آنها محول شده یا خواهد شد، دانش و مهارت لازم را کسب کنند.

علمی کاربردی

منظور از دوره‌های علمی- کاربردی، دوره‌هایی است که با هدف ارتقاء دانش افراد و ایجاد مهارت‌های لازم و به فعلیت رساندن استعدادهای نهفته در ایشان تعلیم داده می‌شود و دانش آموختگان را برای احراز شغل، حرفه و کسب و کار در مشاغل گوناگون آماده کرده و توانایی آنان را برای انجام کاری که به آنها محول شده است تا سطح مطلوب افزایش می‌دهد.

مقطح تحصیلی بیانگر طول مدت تحصیل و نوع مدرک اعطایی در پایان تحصیل می‌باشد که شامل کاردانی (فوق دیپلم) و کارشناسی (لیسانس) است.

فارغ التحصیل و یا دانش‌آموز شاخه فنی حرفه‌ای به شخصی اطلاق می‌شود که از دوره متوسطه نظام جدید و یا دوره متوسطه نظام قدیم فنی حرفه‌ای فارغ التحصیل شده و یا مشغول به تحصیل باشد و در صورت پذیرش در دانشگاه حداکثر تا زمان ثبت نام موفق به اخذ دیپلم مورد تایید وزارت آموزش و پرورش گردد.

فارغ التحصیل و یا دانش آموزان شاخه کارودانش به شخصی اطلاق می‌شود که در دوره مهارت آموزی شاخه کاردانش موفق به اخذ دیپلم نظام جدید شده و یا مشغول به تحصیل باشد در صورت پذیرش در دانشگاه حداکثر تا زمان ثبت نام موفق به اخذ دیپلم مورد تایید وزارت آموزش و پرورش گردد.

فارغ التحصیل نظام قدیم آموزش متوسطه به شخصی اطلاق می‌شود که از نظام قدیم آموزش متوسطه فارغ التحصیل شده باشد.

فارغ التحصیل و یا دانش آموز دروه نظام جدید به شخصی اطلاق می‌شود که دوره سه ساله نظام جدید را به پایان رسانده و یا در صورت پذیرش در دانشگاه حداکثر تا زمان ثبت نام موفق به اخذ گواهینامه سه ساله نظام جدید (دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه) گردد.

فارغ التحصیل و یا دانش آموز دوره پیش دانشگاهی به شخصی اطلاق می‌شود که پس از دریافت دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه، دروه پیش دانشگاهی را گذرانیده و یا در صورت پذیرش در دانشگاه حداکثر تا زمان ثبت نام موفق به اخذ گواهینامه دوره پیش دانشگاهی گردد.

دانشجو، به شخصی اطلاق می شود که در یکی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و یا یکی از آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای پذیرفته و ثبت نام شده باشد.

دانشجوی انصرافی به دانشجویی اطلاق می شود که پس از پذیرش و ثبت نام در رشته قبولی نسبت به انصراف قطعی از تحصیل اقدام و فرم مربوطه را پس از تکمیل به همراه سایر مدارک ثبت نام به موسسه ذیربط تحویل داده باشد.

گروه‌های آموزشی: آزمون دانشگاه جامع علمی- کاربردی در مقطع کاردانی در 5 گروه آزمایشی اصلی شامل: صنعت، کشاورزی، صنایع غذایی، مدیریت و خدمات اجتماعی و هنر برگزار می‌گردد.

ارگان به سازمان، موسسه، وزارتخانه و ... اطلاق می‌شود که دستگاه متقاضی برگزاری دوره علمی - کاربردی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

دستگاه متقاضی به تشکیلاتی اطلاق می‌شود که با توجه به اهداف و برنامه‌های آتی خود نسبت به رفع نیاز آموزشی نیروهای شاغل و یا آزاد که بصورت مستقیم یا غیر مستقیم با آن دستگاه در ارتباط می‌باشند، با کسب مجوز دانشگاه جامع علمی - کاربردی در مراکز آموزشی تحت پوشش خود اقدام به پذیرش دانشجو می‌نماید.

منبع مورد استفاده برای این مدخل

کد خبر 69903

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز